2021 MEB personel alımı başladı mı? MEB 5 bin 872 destek personeli başvuru şartları neler?

MEB 5 bin 872 destek personeli alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde yayımladı. Konuya dair açıklama, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını arttırılma kararı alındı. Peki, 2021 MEB personel alımı başladı mı? MEB 5 bin 872 destek personeli başvuru şartları neler?

2021 MEB personel alımı başladı mı" MEB 5 bin 872 destek personeli başvuru şartları neler"

MEB personel alımı için araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 5 bin 872 destek personeli alınacağını açıkladı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, 2021 MEB personel alımı başladı mı? MEB 5 bin 872 destek personeli başvuru şartları neler? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. MEB personel alımı başvurusu yapmak isteyenler için detaylar sizlerle...

MEB PERSONEL ALIMI 2021 NE ZAMAN?

MEB destek personeli alımı başvuru şartları henüz belli olmadı. Başvuru şartlarının ilerleyen günlerde yayımlanması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını artırma kararı aldık.

Pansiyonlarımıza 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacaktır. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.

DESTEK PERSONELİ NE İŞ YAPAR?

Destek personeli yardımcı hizmetler bölümündeki destekleyici görevleri yapan personellere denmektedir. Destek personeli temizlik, kurum içi ihtiyaçlar, çay kahve gibi hizmetlere cevap vermektedir. Diğer yandan sosyal konularda da destek beklenmektedir

  • MEB personel alımı
  • MEB personel alımı ne zaman
  • MEB personel alımı 2021
  • MEB destek personel alımı
  • MEB 5 bin 872 destek personeli
  • MEB personel alımı başvuru şartları
Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın