'İstanbul çok büyük önem kazanacak'

Almanya'nın Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Onay, İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret ederek İTO Başkanı Avdagiç ve İstanbul iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

'İstanbul çok büyük önem kazanacak'

Almanya'nın Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Belit Onay, İstanbul Ticaret Odası'nı (İTO) ziyaret ederek İTO Başkanı Şekib Avdagiç ve İstanbul iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk kökenli Belit Onay "Bundan sonraki süreçte İstanbul'un çok büyük önem taşıyacağını görüyoruz.

SÜRECİ DESTEKLİYOR

Hannover olarak bu süreci desteklemek istiyoruz. İTO üyeleri ve Sayın Başkanımızla birlikte Hannover ve İstanbul, Türkiye ve Almanya arasındaki sıcak ilişkileri daha da ileriye nasıl taşıyabiliriz, nasıl daha da geliştirebiliriz gibi konuları konuştuk" dedi.

FUARLAR KONUŞULDU

Avdagiç ise "Hannover Büyükşehir Belediyesi, Hannover Messe şirketinin en büyük hissedarlarından biri. Sayın Başkan Onay ile bizim de ana ortaklarından biri olduğumuz İstanbul Fuar Merkezi'nde ne yapabiliriz, karşılıklı fuar süreçlerimizle ilgili yapılandırmamızı ve yeni projelerimizi nasıl hayata geçirebiliriz gibi konuları konuştuk" dedi. Avdagiç, fuarcılık dışında da İstanbul ve Hannover iş dünyasını yakınlaştıracak ortak çalışmalara açık olduklarını sözlerine ekledi.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın