AFAD personel alımı sonuçları açıklandı! AFAD personel alımı sonuçları sorgulama sayfası burada

AFAD personel alımı sonuçları sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. AFAD personel alımı sonuçları heyecanla bekleniyordu. AFAD personel alımı sonuçları ile ilgili duyuru yayımlandı. AFAD personel alımında kesin olmayan başvuru sonuçlarına ilişkin bilgilerin Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden açıklandı. İşte sorgulama sayfası...

AFAD personel alımı sonuçları açıklandı! AFAD personel alımı sonuçları sorgulama sayfası burada

AFAD personel alımı sonuçları açıklandı. Alım için başvurular 18-27 Kasım tarihleri arasında e-devlet üzerinden alınmıştı. 1101 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ve 648 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 1749 personel alım için sonuçlar ilan edildi. İşte AFAD personel alımı sonuçları sorgulama ekranı...

AFAD PERSONEL ALIMI SORGULAMA EKRANI

AFAD PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adaylar kesin olmayan başvuru sonuçlarına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden 06.01.2022 Perşembe günü saat 10:00'dan itibaren görüntüleyebilecektir.

Sınav başvurusu ile ilgili itirazlar 06.01.2022 Perşembe gününden itibaren 7 (yedi) iş günü içinde (14.01.2022 Cuma günü saat 18:00'a kadar) dilekçe ile şahsen veya posta yoluyla Başkanlığa yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup posta dışındaki başvurular (e-posta, faks, vb.) kabul edilmeyecektir. İtiraz üzerine yapılan inceleme sonucu ilgililere yazılı olarak bildirilecektir. Süresi içinde yapılmayan itirazlar işleme alınmayacaktır. (14.01.2022 Cuma günü saat 18:00'a kadar Başkanlığımıza ulaşmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır)

BAŞVURULAR NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Başkanlıkça süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecektir. Her il için ayrı ayrı belirtilen pozisyon sayısı ve öğrenim durumu için ayrı ayrı olmak üzere, ilan edilen boş pozisyon sayısının 5 (beş) katı aday KPSS puan sıralaması esas alınarak belirlenecektir. Giriş (sözlü) sınavına katılabileceklerin isim listesi Başkanlığın internet adresinde ilan edilecek olup, adaylara yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır. Ayrıca adaylar başvurularına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

Başvurusu kabul edilmiş olanlardan daha sonra yapılan incelemede sınava katılma şartlarını taşımadığı anlaşılan adaylar sınava alınmayacaktır. Bunlardan sınava girmiş olanların sınavları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır.

Sınav başvurusu ile ilgili itirazlar aday listesinin ilan edilmesinden itibaren 7 (yedi) iş günü içinde dilekçe ile şahsen veya posta yoluyla Başkanlığa yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

  • AFAD personel alımı
  • sonuçları
  • sorgulama ekranı
  • AFAD alımı
  • 2020 lgs
  • personel alımı sonuçları afad
Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın