18 milyon liradan başlıyor! Göcek'teki 32 villa için 3 bin 500 kişi sıraya girdi

Tahincioğlu Gayrimenkul, ‘Nidapark' markasını Göcek'e taşıdı. 750 milyon TL yatırımla inşasına başlanan 32 villalık ‘Nidapark Göcek'te fiyatlar 18 milyon TL'den başlıyor. Özcan Tahincioğlu, lüks projeye 3500 ön talep geldiğini söyledi.

18 milyon liradan başlıyor! Göcek'teki 32 villa için 3 bin 500 kişi sıraya girdi

NURİYE DOĞU

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar yeniden hızlanmaya başladı. Tahincioğlu Gayrimenkul de, bu kapsamda 'Nidapark' markasıyla İstanbul dışına çıkarak, Göcek'in 'ilk markalı lüks konut projesi'ni hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yaklaşık 45 gün önce inşaatına başlanan 32 villalık butik 'Nidapark Göcek' projesi, 750 milyon lira yatırımla 24 ayda teslim edilecek. Projeyi Göcek'teki satış ofisinde tanıtan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 'Nidapark Göcek'e daha lansmana çıkmadan 3 bin 500 ön talep geldiğini, satışların da dün itibarıyla başladığını söyledi. Projeye yoğun bir ilgi olduğunu vurgulayan Tahincioğlu, villaların bölgenin doğası, tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel yapısına uygun olarak tasarlandığını söyledi.

EN UCUZU 18 MİLYON TL

Marinalara sadece 5 dakikalık mesafede yer alan 32 villalık butik projede, 4+1 ve 3+1 farklı villa seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan villaların metrekare büyüklükleri ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiyor. Metrekare fiyatlarının 75 bin liradan başladığı lüks projede, villalar 18 ila 31 milyon lira arasında satılacak. Bölgenin ilk markalı lüks konut projesinin hayata geçireceklerini anlatan Özcan Tahincioğlu, "Ev sahipleri projemizde yazları havuz ve teraslarında, kışları da yerden ısıtmalı odaları ve şömineli iç avlularında geçirerek, dört mevsimi yaşayabilecekler" diye konuştu.

24 AY VADE, %0.99 FAİZ

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak da, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: "Projemizde doğayla uyumlu materyaller, dış cephede taş dokular ve ahşap detaylar kullanılıyor. Tavana kadar yüksek camlarla Göcek manzarasının keyfini çıkarma imkanı sağlıyoruz. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemine sahip villalarda bu keyif yaz kış sürecek. Projede her villaya özel havuz da yer alıyor. Pandemi sonrası değişen ihtiyaçlara ve alışkanlıklara uygun ferah, fonksiyonel ve kullanışlı yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz." Projede, 24 ay vade ve yüzde 0.99 faizle uygun ödeme seçenekleri de sunuluyor.

KONUT FİYATLARINDA ARTIŞ SÜRECEK

Sektördeki son gelişmeleri de değerlendiren Özcan Tahincioğlu, şunları söyledi: "2021'i 3.8 milyar TL ile hedeflerimizin üzerinde rekor ciroyla kapattık. 60'dan fazla projede 4 milyon metrekarenin üzerinde inşaat gerçekleştirdik. Açıklanan teşviklerle gayrimenkul sektörünün canlanacağını öngörüyorum. Yeni açıklanan 0.99 faiz, ev sahibi olmak isteyenler için çok cazip bir fırsat. Sektörü ve arz-talep dengesini destekleyecek bir paket. Biz de aynı vade farkıyla ödeme kolaylığını projelerimizde uyguluyoruz." Son dönemde hızla yükselen konut fiyatlarına da değinen Tahincioğlu, "Maliyetler artarken, fiyatların yükselmeme imkanı yok. Önümüzdeki dönemde konutta fiyat artışlarının süreceğini düşünüyorum. Ancak arz-talep dengesi korunursa fiyat artışı da yavaşlayabilir" dedi.

Özcan Tahincioğlu (solda) ve Mustafa Çakmak, Nidapark Göcek projesini tanıttı.

BODRUM'A 1.5 MİLYARLIK ADIM

İstanbul dışındaki lüks konut projelerine Bodrum'da devam edeceklerini belirten Tahincioğlu, Gündoğan'da 1.5 milyar lira yatırımla yeni bir projeye başlayacaklarını anlattı. Tahincioğlu, "İzmir'de Urla ve Çeşme'yi yakından takip ediyoruz" dedi. İstanbul'daki projelerine ise Ataşehir'de devam edeceğini belirten Tahincioğlu, "Ayrıca Beykoz'da gelecek yıl önemli bir projeye imza atacağız" diye konuştu.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın