1.35 milyarlık ‘Cubes Ankara'ya talep yağdı

Vakıf GYO'nun 1.35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar'da hayata geçirdiği ‘Cubes Ankara' projesi satışa sunuldu. Altı ayda 1400 kişiden ön talep alan projede yaşam 2023'te başlayacak.

1.35 milyarlık ‘Cubes Ankara'ya talep yağdı

2017 yılında Ankaralı bir müteahhit firma tarafından temeli atılan ancak grubun finansal sıkıntıları nedeniyle devam edemeyen Cubes Ankara projesi, Vakıfbank ve TOKİ iştiraki olan Vakıf GYO tarafından yenilenen yüzüyle satışa sunuluyor. Çukurambar'da 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa sunulan projede yaşamın 2023 yılında başlaması planlanıyor.

YENİDEN TASARLANDI

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, projenin pandemide değişen tüketici beklenti lerine paralel gözden geçirildiğini ve bazı değişiklikler yapıldığını söyledi. İncehasan, "Sosyal alanları artırdık, kat bahçeleri ekledik. Cubes Ankara'yı geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verecek unsurlarla tasarladık. Ağustos ayının başında inşaat uygulama sürecini başlattık" dedi.

1400 KİŞİDEN ÖN TALEP

Çukurambar'ın yatırım açısından da büyük potansiyel taşıdığına dikkat çeken İncehasan, şunları söyledi: "Cubes Ankara, tamamlandığında bölgenin alışveriş ve yeme-içme merkezi haline dönüşecek. 2023'te tamamlama hedefinde olduğumuz projemize henüz satışa sunulmadan önce bile gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. 6 aydır Ankara'da talep topluyoruz. Şimdiye kadar 1400 kişiden ön talep aldık. Projemizle sanatsal aktivitelere ve şehrin dinamik yaşamına da ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz."

METREKARE FİYATI 12 BİN 500 TL

Bu yıl 25. yılını kutlayan Vakıf GYO'nun 1.35 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Cubes Ankara; farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan konut, ofis, ticari ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Proje 1+1'den, 6+1'e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra, farklı ofis seçenekleri, kat arasında yer alan açık koşu parkuru, çatı katına konumlanan fitness ve yüzme havuzuyla da dikkat çekiyor. Metrekare fiyatının 12 bin 500'TL den başladığı projede, vadeli alımlarda 60 aya kadar 5 farklı ödeme seçeneği ve peşin alımlarda lansmana özel 15 indirim imkanı bulunuyor.

MALTEPE'DEKİ 'TABLO ADALAR' SATIŞA ÇIKACAK

Vakıf GYO'nun 3.5 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğüyle sermaye büyüklüğü açısından GYO'lar arasında ilk 5'te olduğunu hatırlatan İncehasan, "Şu an yoğun şekilde inşası devam eden İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan 261 bin metrekare 52 ve 36 katlı iki projenin içinde yer alıyoruz. Yakında Maltepe'de hayata geçirdiğimiz Tablo Adalar projemizi satışa sunacağız. İzmir'de de 580 civarı bağımsız bölümden oluşan bir projemiz bulunuyor" diye konuştu.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın