Sorbonne Üniversitesi Türkiye'de kampüs açıyor

Çalışanları profesyonel hedeflerine ulaştırmak için eğitim programları düzenleyen BMI Business School, dünyanın önde gelen kurumlarından Paris Sorbonne Üniversitesi ile anlaşma imzaladı. İşbirliği kapsamında yapılacak International Executive MBA programı iş dünyasına güç kazandıracak.

Sorbonne Üniversitesi Türkiye'de kampüs açıyor

BÜLENT ŞANLIKAN

Eğitimleriyle iş dünyasına profesyonel olarak destek olan BMI Business School, dünyanın önde gelen kurumlarından Paris Sorbonne Üniversitesi'yle iş birliği anlaşması imzaladı. Küresel iş dünyasına sektörün ihtiyaç duyduğu yönetici ihtiyacını karşılayacak bireyler kazandıran BMI Business School ve Sorbonne Üniversitesi, çalışma kapsamında International Executive MBA programını Türkiye'de ilk kez düzenleyecek. Akademik standartlarda hazırlanan program, orta ve üst düzey yöneticileri, vizyoner liderlere dönüştürmeyi amaçlıyor.

İNSAN GÜCÜ GELECEĞİMİZ

BMI Business School İstanbul Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altunkaya, şunları söyledi: "Ülkelerde en önemli şey beşeri sermayedir. Bir iş ya da amaç için finansman her zaman bulunabilir ancak nitelikli insan gücü bir ülkenin geleceğidir. Profesyonellerin yoğun geçen iş yaşamları, kariyerlerine ara verip eğitim almak için yurt dışına çıkmalarını zorlaştırıyor. Paris Sorbonne Üniversitesi ve BMI Business School iş birliğinde sunulan olanaklar sayesinde profesyoneller, bu eğitimlere Türkiye'den daha kolay ulaşabilecek, kariyerlerinde ufkun ötesini görebilecek, farklı yetkinlikler geliştirecek ve motivasyonlarını artıracaklar. Sorbonne Üniversitesi Türkiye'ye kampüs açıyor, diyebiliriz. Türkiye ve Avrupa iş dünyası arasında güçlü bir köprü kuracağına inandığımız International Executive MBA programı, katılımcıların gelişim yolculuklarına üst düzey katkıda bulunacak. Bu programın mezunları, Sorbonne Üniversitesi'nin Güney Amerika, Asya ve Afrika'da halihazırda sürdürdüğü Executive MBA programlarındaki öğrencilerinin yer aldığı küresel mezun ağına dahil olacak. Program boyunca katılımcılar, %60 oranında Sorbonne Üniversitesi'nin, %40 ise Türkiye'nin lider üniversitelerinden alanında uzman dünyaca ünlü akademisyenler ve yönetim danışmanlarıyla çalışacak.

  • sorbonne üniversitesi
  • kampüs
  • eğitim
Tüm Eğitim haberleri için tıklayın