2022 ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme ekranı açıldı! ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme nasıl yapılır?

ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme ekranı açıldı. ÖSYM, 2022-YKS Adayların Eğitim Bilgilerinin Kontrol / Güncelleme / Teyit İşlemleri için Okul Müdürlüklerine Kamu Kurumları İşlemleri Sisteminin Açılması'na ilişkin duyuru yayınlandı. Peki, ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme nasıl yapılır?

2022 ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme ekranı açıldı! ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme nasıl yapılır"

ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme sayfası yoğun ilgi görüyor. 2022-YKS başvurularında, e-okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme, teyit ve okul birinciliği giriş işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi 21 - 28 Haziran 2022 tarihleri arasında (28 Haziran 16.00'a kadar) Okul Müdürlüklerine açılacaktır.

ÖSYM EĞİTİM BİLGİLERİ GÜNCELLEME EKRANI

ÖSYM EĞİTİM BİLGİLERİ GÜNCELLEME

Adayların bireysel olarak veya ortaöğretim kurumlarının doğrudan Merkezimize yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri kabul edilmeyecektir.

https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri https://bmis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri ile aynıdır. https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgilerini hatırlamayan Okul Müdürlükleri bu bilgilerini, 444 6796 (ÖSYM) numaralı Çağrı Merkezinden öğrenebileceklerdir.

  • ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme
  • ÖSYM bilgileri güncelleme
  • ÖSYM eğitim bilgileri güncelleme ekranı
  • yks eğitim bilgileri güncelleme
Tüm Eğitim haberleri için tıklayın