İspanya'da tren ile lokomotif çarpıştı! 22 kişi yaralandı

İspanya'nın Tarragona Eyaleti, Vila-seca'da bir yolcu treni ile lokomotif kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından yaralanan 22 kişi olay yerine gelen ilk yardım ekipleriyle hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İspanya'da tren ile lokomotif çarpıştı! 22 kişi yaralandı

IHA

İspanya'nın Tarragona Eyaleti, Vila-seca'da bir yolcu treni ile lokomotifin çarpışmasının ardından meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı.

IHA'dan alınan habere göre, İspanya'nın Tarragona Eyaleti, Vila-seca'da içinde 75 yolcunun olduğu bir yolcu treni ile lokomotif kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekiplerinin gelmesinin gelmesi üzerine yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kuzeydoğu Katalonya bölgesel hükümeti, hastaneye kaldırılan yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğunu belirtirken, İspanya'nın ADIF Demiryolu Altyapı Şirketi, yük treni motorunun fren sorunu olduğunu bildirdi.

Kazanın ardından Tarragona'dan Vila-seca'ya ve Cambrils'ten Reus'a giden R15, R16 ve R17 hatları da dahil olmak üzere ulaşımda aksamalar yaşandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tüm Dünya haberleri için tıklayın