Apple mağazasında rehine krizi! Bölgeye özel tim sevk edildi

Hollanda'nın Amsterdam kentinde Apple mağazasına giren silahlı bir kişi, mağazada bulunan bir kişiyi rehin aldı. Polis geniş güvenlik önlemi alınırken, olay yerine özel tim sevk edildi.

Apple mağazasında rehine krizi! Bölgeye özel tim sevk edildi

AA

Hollanda'nın Amsterdam kentinde Apple mağazasına giren silahlı bir kişinin, mağazada bulunanlardan en az bir kişiyi rehin aldığı bildirildi.

AA'da yer alan habere göre, Amsterdam polisinin Twitter'dan yaptığı açıklamada, Apple mağazasına giren silahlı bir kişinin yakalanması için çok sayıda polisin olay yerine gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, olay esnasında mağazada bulunanlardan kaçmayı başaranların ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü kaydedildi.

En az bir kişinin rehine olarak tutulduğu mağazanın etrafında polis geniş güvenlik önlemi alırken, özel timin olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Polis helikopterlerinin havadan destek verdiği operasyon devam ederken, polis saldırganda patlayıcı olması ihtimaline karşı olay yerinde itfaiye ve ambulans hazır bulunduruyor.

AT5 isimli yerel medya, hadisenin hırsızlık teşebbüsü olduğunu belirterek, olayı görenlerden birinin silah sesi duyduğunu aktardı.

Tüm Dünya haberleri için tıklayın