Vitrinde bu hafta - 27 Kasım 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 27 Kasım 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 27 Kasım 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YENİ YILDA IŞILDAYIN

Yeni yılda kendinizi ve sevdiklerinizi İLVİ'nin özel ve rahat hissettiren tasarımlarıyla sevindirin. İLVİ, ayakkabı, çanta ve deri ceketler tasarımlarıyla stilinize çarpıcı bir son dokunuş yapmanızı sağlayacak. Topuklu botlar, boy boy çizmeler, stiletolar, spor ayakkabılar, çantalar ve deri ceketler bu özel gecede de İLVİ ile her anınıza eşlik ediyor.

EFSANE KAMPANYA

"Efsane DESA Günleri"ne özel seçili deri giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar alışverişlerinizde, %50'ye varan indirime ek birinci ürüne %10, ikinci ürüne %30 ekstra indirim ile Desa'da kaçırılmayacak fırsatlar dönemi başladı.

YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

Nine West, merakla beklenen 'Happy Friday' indirim kampanyasını başlatıyor. Sepette %50'ye varan avantajlı fiyatlarla her tarza uygun birbirinden şık ayakkabı ve çantalar, 29 Kasım'a kadar alışveriş tutkunlarının radarına takılacak. Botlar, çizmeler ve çantalar farklı renk seçenekleri, deri ve süet modelleriyle göze çarpıyor.

ÇEVRECİ MODELLER

TommyXTimberland Koleksiyonunun merakla beklenen serisinde; tasarım, çevreci inovasyon ve stil aracılığıyla yeni bir gelecek vizyonu tanımlanıyor. 48 parçalık koleksiyon, tr.tommy.com ve timberland.com.tr web sitelerinde sizi bekliyor.

60'LARDAN BUGÜNE...

Ray-Ban, 60'lar, 70'ler ve 80'lerin öne çıkan tarzları ile Bill ve Blair'in cüretkârlığı geri dönüyor. Bu orijinal şekiller üzerinde en yeni büyük asetat trendinin kullanımı ile yeni renkler eski havanaları renklendiriyor, dikdörtgen ve nostaljik Burbank kedi gözü ailesini, 65 yazının en havalı görünümü hâline getiriyor

IŞILTILI ZAMANLAR...

Gc'nin yeni modeli, iddialı tasarımlardan hoşlanan kadınların stiline şık bir nokta koyuyor. Yeni modeli, siyah seramik bileziğiyle olduğu kadar çok renkli kadranıyla da fark yaratıyor. Saatin rose gold rengindeki kasası ve ışıltılı taşlarla kaplı bezeli de son derece iddialı görünüyor. İndekste kullanılan Roma rakamları ve ışıltılı taşlar ise adeta dünü ve bugünü buluşturuyor.

MİNİKLERİN ADIMLARI DAHA RAHAT VE GÜVENLİ

FLO'nun Outdoor Çocuk Koleksiyonu, miniklerin rahat ve güvenilir adımlar atmasını sağlıyor. Lacivert, hâkî, hardal, gri, siyah ve kahverengi gibi sezonun klasik renkleri koleksiyonda öne çıkıyor. Kauçuk yapılarıyla su geçirmeyen dişli taban özelliği sayesinde kaymayı engelleyerek yürüme kolaylığı sağlıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KAYAK MODASI

Hafif, nefes alabilen ve su geçirmeyen Roxy Rowley X Roxy Kadın Kayak Montu, sürdürülebilir moda anlayışını destekleyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Ceketler; el-ısıtıcı cepleri, mobil cihaz ve gözlük cebi, zorlu koşullarda cildi koruyan organik bir formülle zenginleştirilen HydroSmart kumaş teknolojisiyle fark yaratıyor.

RENKLERİN ENERJİSİ BU KOLEKSİYONDA

Atelier Zest, renklerin enerjisini yeni yıla taşıyor. İspanyol paçaların, ceket ve ekose elbiselerin yer aldığı koleksiyonda, desenler, canlı renkler ve farklı form kullanımları yeni yıldan beklediğimiz tüm umutlara gönderme yapıyor.

SUPER FRIDAY SİZİ BEKLİYOR

Divarese; sizi yılın en keyifli ve beklenen alışveriş dönemi olan Super Friday ayrıcalıklarını yaşamaya davet ediyor. 29 Kasım'a kadar devam edecek kampanyada; çantadan ayakkabıya, cüzdandan kemere; tüm gruplarda geçerli iki ve üzeri ürün alışverişinde geçerli %35 indirim fırsatı sizi bekliyor.

  • aksesuar
  • çanta
  • kıyafet
  • vitrinde bu hafta
  • yeliz coşkun
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın