Vitrinde bu hafta - 24 Nisan 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 24 Nisan 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 24 Nisan 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

EZOMOLA KOLEKSİYONU İLE YAZI RENKLENDİRİN

Boyner, yazın ruhunu ve romantizmini yansıtan zamansız parçalar sunan Ezomola koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor. Sezonun en trend parçalarını bir araya getiren koleksiyonda keten ve hafif kumaşlarla kırmızı, hardal, turuncu, mavi, siyah ve beyaz gibi yaz renklerinin muhteşem uyumu dikkat çekiyor. Ezgi Mola'nın stilinden izler taşıyan Ezomola koleksiyonunda tiril tiril mini ve maxi boy elbiselerden karpuz kollu bluzlara, alt ve üst takımlardan birbirinden rahat şort ve pantolonlara birçok seçenek yer alıyor.

BU YAZIN TRENDLERİ ATASUN OPTİK'TE

Atasun Optik, 2021'in trend güneş gözlükleriyle yazınızı renklendirmeye hazırlanıyor. Bu yaza damga vuracak modeller arasında çekik formlu, renkli kemik çerçeveli ve kahverengi desenli güneş gözlükleri öne çıkıyor. 2021 yazında da geçen sene olduğu gibi şeffaf çerçeveli güneş gözlükleri popülerliğini koruyor. Kadın güneş gözlüklerinde, bu yıl da her kombinin vazgeçilmezi oval ve çekik formlar dikkat çekerken, erkek güneş gözlüğü modellerinde ise köşeli ve çift köprülü modeller vazgeçilmezler arasındaki yerini alıyor.

ANNELERİ MUTLU ETMENİN YOLU

Anneler Günü'nde biricik annenizin gözlerini sevinçle ışıldatmak için Kärcher'deki hediye alternatiflerine bakmanız yeterli olacak. Kärcher'in üstün teknolojiye sahip ürünleri tüm annelerin gönlünde yatan gerçek hijyen ve temizliği evlerine kadar getiriyor. Buharlı temizlik makinelerinden cam silme cihazlarına, basınçlı yıkama makinelerinden kablosuz elektrik süpürgelerine kadar annenizi mutluluktan havalara uçuracak bir çok seçenek www.kaercher.com da sizleri bekliyor.

EVİN TEMİZLİĞİ ALEX'E EMANET

Bu Anneler Günü'nde annenizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, en doğru seçim Homend Alex 1280H Robot Süpürge olacak. Çünkü üstün teknolojik özellikleri ve performansının yanında, sıra dışı ve şık köşeli tasarımıyla mükemmel temizlik sağlayan Alex, tüm annelerden tam puan alıyor. Türkçe konuşan Alex ile temizlik keyfe dönüşecek.

EV STİLİNİZ İÇİN ZAMANSIZ TASARIMLAR

Desen ve nakış detaylarının bir arada kullanıldığı sweatshirtler, triko pantolon ve hırkaların öne çıktığı kapsül koleksiyon, sezonun gözdesi şortlu ikili takımlar ile Beymen Club kadınının ev stilini tamamlıyor. Krem, ekru, uçuk pembe gibi tonların yumuşak etkisiyle modern bir zamansızlık kazanan koleksiyon, somon ve soft yeşilinin aksent renk olarak kullanıldığı geometrik yaprak desenli şort takım ile sezona eğlence ve dinamizm katıyor.

ANNENİZİN KALBİNE DOKUNUN

Bella Maison, Anneler Günü'nde annesinin kalbine dokunmak isteyenleri birbirinden güzel hediye seçenekleriyle buluşturuyor. Ev dekorasyonundan sofra grubuna, ev tekstilinden ev giyimine kadar geniş ürün çeşitliliğiyle her zevke hitap eden marka, bu yılın favori hediyelerini mağazalarında ve web sitesinde beğeniye sunuyor. Bunun yanı sıra özel kampanyasıyla 26 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında 350 TL'lik alışverişlerde 50 TL indirim uygulayacak olan Bella Maison, hediye arayışında olanları kaçırılmayacak fırsatlarla buluşturuyor.

ARİŞ'TEN GÖZALICI BAGET IŞILTISI

Ariş, baget koleksiyonuna yeni eklediği baget pırlanta set ile hayranlık uyandırıyor. Pırlantanın mucizevi ışığını eşsiz bir şekilde yansıtan baget koleksiyon takıları, klasik ve ihtişamlı modellerle birlikte modern çizgilerden oluşan tasarımlarıyla günün her saati zarafet ve şıklığınıza eşlik edecek.

AVVA'DAN MODAYA YENİ SOLUK

AVVA, yeni sezon koleksiyonuyla değişen dünyada karmaşadan uzak bir şekilde yalınlığı ve rahatlığı yanına alarak, rafine bir yaşam stilini odaklanıyor. Toprağın sıcak tonları, denizin cam yansımaları ve doğanın özgün renk kolajları tasarımlarla muhteşem bir uyumu ön plana çıkarıyor. Özel ipliklerle örülmüş triko görünümlü tişörtler, keten gömlekler, incecik dokulu ceketler ve pantolonlar ise koleksiyonun anahtar parçaları olarak göze çarpıyor.

CARDİ B'DEN ÖZEL KOLEKSİYON

Grammy ödüllü rapçi Cardi B'nin sıra dışı tarzı, Reebok'ın spor giyimdeki yaratıcı vizyonuyla buluştu. Reebok'ın ikonik ayakkabı silüetlerinden biri olan Club C, Summertime Fine giyim koleksiyonuyla birlikte yenilenen tasarımı ve yepyeni renkleriyle satışa çıkarılıyor. Yeni koleksiyon, 2XS'den 4X'e kadar her bedene hitap eden ve vücudu şekillendiren ürünlerden oluşuyor. Pastel mor ve canlı kırmızının öne çıktığı yeni Cardi B koleksiyonu, gün ışığında değişim gösteren renk skalasıyla geceden gündüze, spor salonundan sokak stiline kolaylıkla uyarlanabiliyor.

ÇELİK KASA VE ALTIN RENGİ KADRAN

Saat&Saat farkıyla sunulan Michael Kors'un yeni modeli, aksesuar dolabına özel bir alternatif eklemek isteyenlere cevap veriyor. Global aksesuar dünyasının popüler tasarımlarından biri olan saat hem çelik kasasının hem de kadranın altın rengi oluşu ile yalın ve şık kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Michael Kors'un, farklı zevklere hitap eden zengin saat koleksiyonunu, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın