Vitrinde bu hafta - 18 Eylül 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 18 Eylül 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 18 Eylül 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

LCW'DEN MASKÜLEN VE FEMİNEN STİL

LC Waikiki, Nur Bilen Yavuzer ile ortak bir koleksiyon tasarladı. Trençkotlar, sneaker ile koşturmacalı bir güne ya da stiletto ile havalı bir geceye uyum sağlayan takım elbiseler, şık saten gömlekler ve rahat edilecek sweatshirtlerden oluşan koleksiyon, maskülen bir tarzı feminen çizgiler ile birleştiriyor.

MASALDAN ESİNTİLER

MON REVE Fairy Tales 2022 koleksiyonu bilezik, yüzük, kolye, küpe, kemer ve charmlardan oluşuyor. Cinderella koleksiyonu; zincirler ve uçlarında yer alan masaldaki şans, sevgi ve iyiliği anımsatan anlamlarıyla charm'lardan oluşuyor.

PİJAMADA KAMPANYA

SUWEN bu ay sonuna kadar devam eden, hem www.suwen.com.tr web sitesinde, hem de tüm mağazalarında, yeni sezon ev giyim koleksiyonu için sunduğu %40 indirim ile eve dönüş keyfini alışverişinize taşıyor. SUWEN'in yeni sezon ev giyim koleksiyonu, yumuşak dokuları, terletmeyen kumaşları, geniş beden çeşitliliğini de kapsayan parçaları ile tam da size göre.

KABLOSUZ SÜPÜRGEYLE KÖŞEBUCAK TEMİZLİK

Dyson, evinizdeki gizli tozu ortaya çıkarmak için lazer teknolojisine sahip ilk süpürgesini Türkiye'de kullanıcılarla buluşturuyor. Dyson'ın şimdiye kadarki en güçlü ve akıllı yeni kablosuz süpürgeleri, derinlemesine bir temizliğin bilimsel kanıtı için mikroskobik tozu tespit etme, temizleme ve hesaplama özelliklerine sahip.

MUCİZEVİ DESTEK

Zade Vital, çörek otunun binlerce yıllık hikayesini modernize edilen yerli tohumlarla bir araya getirerek sağlıklı yaşamı destekliyor. Değerli bileşenleri kaybetmeden üretilen Zade Vital Çörek Otu Yağı'nı kapsül ya da sıvı formuyla tercih edebilirsiniz. Sadece eczanelerde.

ZAMANSIZ TASARIMLAR

Foxglove koleksiyonundaki parçalar günün her saati sizinle... Marka, küçük dokunuşlarla gündüzden geceye devam edebileceğiniz, mekan fark etmeksizin, zamansız tasarımlar sunuyor. Sabah evden çıkarken spor ayakkabı ile kombinlediğiniz Foxglove elbiseniz ile, akşam aksesuarlarınızı değiştirerek bir davete rahatça katılabilirsiniz.

İÇECEKLER HEP TAPTAZE

Öğrenciler en sevdiği içecekleri Porland'ın sağlıklı termoslarıyla yanlarında taşıyacak. Paslanmaz çelikten üretilen termoslar, vakum özelliği sayesinde dışarıdan içeriye ya da içeriden dışarıya ısı geçişine engel oluyor. İçindeki sıvının derecesini 12 saate kadar koruyabilen termoslar sayesinde tüm içecekler her an en taze haliyle tüketilebiliyor.

KONSERVELER ONA EMANET

Homend, kış için yapacağınız hazırlıklarda da en büyük yardımcınız olacak. Homend Meatbox 3100H ve Homend Functional 2804H ile kışlık domates konserveleri, salçaları hazırlamak artık çok kolay. Homend ürünleri, www.homend.com.tr'den vereceğiniz siparişle, tek "tık"la adresinize teslim.

BOYA, BALYAJ VE SAÇ AÇMADA DEVRİM

Boya, balyaj ve saç açma işlemleri; en sağlıklı saçlarda bile kırılmalara ve renk tutarsızlıklarına yol açabiliyor. L'Oréal Professionnel Paris, bu problemlerin kaynağını keşfetti ve Metal Detox Uzman Serisini geliştirdi. Seri, %87 daha az kırılma riski ve %100 güvenilir renk sonucu garantisi sunuyor. Aynı profesyonel bakımı evde de uygulayabilirsiniz.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın