Vitrinde bu hafta - 13 Kasım 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 13 Kasım 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 13 Kasım 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

HER STİLE UYGUN HEDİYE SEÇENEĞİ

Sephora Collection, influencer Merve Özkaynak ile herkes için güzelliğin gücü diyerek eşsiz bir koleksiyona imza atıyor. 7 özel parçadan oluşan koleksiyondaki far ve yüz paleti, gündüzden geceye uyarlanabilen özgün görünümler sunuyor. Sıcak renk tonlarıyla harmanlanan paletler, cilde aydınlık veren yapısıyla favoriniz olacak.

OTOMOBİLDEN İLHAM ALDI

Dyson'ın elektrikli otomotivinden ilham alan özel serisinde akıllı ısı kontrolü teknolojisine sahip. Corrale kablosuz saç düzleştirici, tüm saç tellerine eşit ısı ve gerginlik uyguluyor. Airwrap saç şekillendiricisi, hacimli bukleler, doğal dalgalar veya düz bir stil yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor.

CİLDİNİZİ ŞIMARTIN

Lancôme, favori cilt bakım ürünleriyle hem cildinizi hem de sizi mutlu ediyor. Rose Sugar Scrub'ın nemlendirici ve besleyici etkisi sayesinde cilde hem pürüzsüz hem de ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Şeker peeling'inin gül özleriyle zenginleştirilen formülü cildi rahatlatıyor ve yatıştırıyor.

HER STİLE UYGUN

Divarese Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla yılbaşı için tasarım detayları, her stile uygun sayısız hediye seçeneğiyle karşınıza çıkıyor. Süet, ayakkabı ve çantalarda özel çalışılmış farklı renk tonlarıyla her stile uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

COOL VE ŞIK

Kısmet by Milka'nın yeni koleksiyonu MONSTERS, cool bir tarza övgü sunuyor. Koleksiyonda pırlantalı beyaz altın ve gümüşten oluşan 'bulldozed' kolye, pırlanta ve tanzanit taşlarıyla bir araya gelen 'aquatic dazzle cuff' küpe tasarımları yer alıyor.

YENİ YILIN RİTMİ

Beats, üstün ses performansı, 24 saate kadar çalma süresi ve gürültü engelleme özellikleriyle öne çıkan kulaklığı Studio Buds ile öne çıkıyor. Apple ve Android cihazlar için tek dokunuşla eşleştirme özelliğine sahip Beats Studio Buds, Bluetooth üzerinden kolayca bağlanıyor.

EN CESUR KOLEKSİYON

Tasarımcı Tuba Ergin, son koleksiyonu 'Cesur Yeni Dünya' ile modada sürdürülebilirlik anlayışına dikkat çekiyor. Kargo ve çoklu cepler, apolet detayları, ileri dönüştürülmüş ordu çanta detayları, vejetal deri, lanolin kaplamalı kanvas gibi lüks ve sürdürülebilir malzemelerin bir araya geldiği koleksiyonda çok amaçlılık ve pratiklik gibi unsurlar ön plana çıkıyor.

GÖZENEKLER DAHA TEMİZ

Tchibo Gözenek Temizleyici ile ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak hayal değil. Her cilt tipi için uygun olan ürün, 4 farklı yoğunluk kademesine sahip. Paket içeriğinde; büyük başlık, oval başlık, ince detay başlığı ve mikrodermabrazyon başlığı bulunuyor.

EV KOMBİNLERİNİN EN KONFORLUSU

Polaris'in kış sezonuna damga vuracak. Özel desenleriyle siyah, pudra, gri, beyaz ve pembe renkleriyle öne çıkan panduf koleksiyonu, bileğe kadar uzanan boğazlı ve yumuşacık tabanlı terlik seçenekleriyle kadın, erkek ve çocukların ev konforunu eşsiz kılıyor.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın