Vitrinde bu hafta - 11 Eylül 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 11 Eylül 2021 Vitrin'i...

Vitrinde bu hafta - 11 Eylül 2021

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RAHAT GİYİME LÜKS VE ZARİF YORUM

BEYMEN Collection, şıklığından ve konforundan ödün vermeyen kadınlar için günün her saatine uygun seçenekler sunuyor. Koleksiyonun Country grubunda, sakin bej tonlarındaki piton desen ve rahat giyimi günlük şıklıkla buluşturan tasarımlar öne çıkıyor. BEYMEN'in eşsiz tasarımları www.beymen.com adresinde.

PİJAMA PARTİSİ BAŞLIYOR

Penti, rengarenk pijama partisiyle sonbaharı şölene dönüştürüyor. 16-19 Eylül tarihleri arasında Penti'nin tüm yeni koleksiyon pijama ve ev giyim ürünleri, yüzde 40 net indirimle seni bekliyor.

SWEATSHİRT ZAMANI GELDİ

Sonbahar sokak modasına cool bir hava katan Lee'nin sweatshirt'leriyle gün boyunca sürekli hareketli olacak enerjinizden hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Sweatshirt'leri jean ile kolayca kombinleyebilir; evde, arkadaş buluşmalarında ya da spor yaparken dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz.

SOKAK MODASINA YENİ BİR SOLUK

Probably X Academia kapsül koleksiyonu spor giyimin yeni vazgeçilmezlerine imza atıyor. Sokak modası kodlarından ilham alan uniseks koleksiyon, yeşilin enerjisini, beyazın sadeliği ve siyahın gücüyle buluşturuyor. Monogram baskılı tshirt ve formalar; sloganlı hoodie ve t-shirtler, batik tekniğiyle boyanmış yeşil/siyah takımlardan oluşan koleksiyonda çoraptan şapkaya, terlikten bel çantasına uzanan aksesuarlar sizi bekliyor.

BEBEKLER İÇİN NEM BOMBASI

Bebekler için özel üretilen Mustela yüz nemlendiricileri ve vücut losyonları, her cilt tipine uygun. %98 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan krem, doğumdan itibaren kuru cilde sahip bebekler için besleyici özelliğiyle bariyer görevi görüyor.

HEDİYE VE İNDİRİM DAĞITAN FESTİVAL

Her yıl heyecanla beklenen COLIN'S Jeans Fest, herkesi festival coşkusuna davet ediyor. Festival kapsamında jean pantolon alışverişi yapan herkes 5 iPhone 12, 15 elektrikli scooter ya da 20 kulaklıktan birini kazanmak için çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Tüm jean pantolon alışverişlerinde, bir sonraki alışverişte geçerli olacak yüzde 20 indirim de kazanılıyor.

SAÇ BAKIMINDA YENİ FORMÜL

Beauty Omelette Saç Bakım Serisi'nin formülü yenilendi. Çağ ağacı ve aloe veranın besleyici etkisi ile geliştirilen arındırıcı ve dengeleyici şampuan, kafa derisinin yağ ve nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Paraben, silikon ve sülfat içermeyen saç bakım serisini Nişantaşı Mağazası'ndan ve www.beautyomelette.com adresinden satın alabilirsiniz.

SEVGİ MÜCEVHERİ

Glamira, sevgiyi ve umudu hatırlatan "Love Universe" koleksiyonu tasarladı. Sevgiyi, şansı ve zenginliği simgeleyen Venüs Yıldızı, birbirimize, doğaya, evrene bağlılığımıza ve hayatta kalmak için sevginin önemine vurgu yapıyor.

KİRPİKLERDE LİFTİNG ETKİSİ

Sonbahar makyajında etkileyici bakışlara sahip olmak Avon'un Unlimited Maskara'sı ile mümkün. 24 saat kalıcı maskarayla, kirpikler artık 4 kat daha kalkık ve 3 kat daha hacimli. Blackest Black renginin yanı sıra Brown Black renk seçeneği bulunan maskaryla etkili bakışlara sahip olmaya hazırlanın.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın