Şık ürünler kış uykusunda spor ürünler her yerde

Pandemi dönemi milyonlarca adet satılan sportif ve konforlu tasarımların bu denli popüler olmasında birçok ünlünün ve sosyal medya fenomeninin etkisi çok büyük.

Şık ürünler kış uykusunda spor ürünler her yerde

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Eşofmanlı stiller hem şık hem de konforlu halleriyle, 2000'lerin başlarında Paris Hilton ve Lindsay Lohan tarafından yönetilen Instagram öncesi dönemi anımsatan belirleyici bir silüetti. O dönem ön plana çıkan Juicy Couture, her yerde ünlüler için tercih edilen marka oldu. Çünkü bu trendi gururla sergilediler. Marka sadece kısmen nostaljik moda trendlerinin ve logomanyanın geri dönüşünden kaynaklanan büyük bir canlanma yaratmakla kalmadı, aynı zamanda eşofmanın rahatlığı ve kolaylığı da benzer tasarımcılarla birlikte büyük bir moda canlanmasına sahne oldu. Lüks markalardan Gucci ve Valentino podyumda şık versiyonlar sergiledi. Bu trend, bir yıldan daha uzun bir süre önce stil radarımıza geri döndü. Sweatsuit pazarının yükselişi göz önüne alındığında, eşofmanın rahatlığını ve kolaylığını yeniden şık bir şekilde görmek şaşırtıcı değil. Düşük bel günleri geride kaldı - tıpkı on yıl önce trendi sallayan müşteriler gibi, siluet sofistike, yetişkin bir güncellemeye kavuştu ve markalar, stili sportifleştirmenin yeni yollarını yeniden tasarlıyor. Bunlar tipik iki parçalı setin çok ötesine uzanıyor... Gerçeğe dönelim: Hepimiz aynı zamanda şık ve havalı görünen rahat bir jogger çifti giymekten yanayız.

Vücut formuna uyan jogger ve nakış işlemeler, zahmetsizce havalı bir kıyafet elde etmek için çok ideal. Tek başına da giyilebilen bu parçalar, birlikte kullanıldığında modern bir stil dokunuş katıyor hayatımıza. Sokak stili ile ön planda olan yıldızlardan veya fenomenlerden bir not alın ve siluetinizi süslemek istiyorsanız, mükemmel bir görünüm için modaya uygun spor ayakkabılarla bütün parçaları bir araya getirmenin tam zamanı.

Birkaç yıl önce, Champion markasının ikonik 90'larının logosunu okul sweatshirtleriyle ilişkilendirmiş olabilirsiniz, ancak zaman değişti. Pandemi dönemi milyonlarca adet satılan sportif ve konforlu tasarımların bu denli popüler olmasında birçok ünlünün ve sosyal medya fenomeninin etkisi çok büyük.

Örneklemem gerekirse Urban Outfitters'ın şort ve uyumlu bir bisiklet yaka sweatshirt'den oluşan özel tasarımlarına dair yüzlerce fotoğraf karesinde onlarca farklı versiyonda tasarımı bire bir kendim sosyal medya sayfalarında gördüm. Eminim ki hiçbir şey bu setin rahatlığı, kolaylığı ve stiliyle kıyaslanamaz ve ister yaz isterse kışın evde giyebileceğiniz modern bir ürün.

Eşofmanın geri dönüşünden yararlanmak için en popüler markalardan biri Adidas - ve özellikle geleneksel eşofman ceketlerin kış için daha uzun, dökümlü farklı versiyonları da var. Puma, Hummer vb... markaların koleksiyonlarına ekledikleri yeni bu tarz silüetleri seviyoruz.

Tarzınız daha klasikse ve modaya uygun trendlere uyma fikrinden korkuyorsanız bile bu tarz bir stili denemek hayatınıza ekstra bir konfor katacak.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın