Hediyesini son güne bırakanlar

Üzerinde düşünülmüş veya anlamı olan hediyeler her zaman mutlu eder. Babalar Günü hediyenizi alırken bunu aklınızdan çıkarmayın.

Hediyesini son güne bırakanlar

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Babalar günü için son gün… Yoksa siz hâlâ hediyenizi almadınız mı? Hiç kuşkusuz her baba en kıymetli hediyeyi hak eder fakat bu demek değil ki pahalı bir hediye almak zorundasınız. Üzerinde düşünülmüş veya anlamı olan hediyeler her zaman mutlu eder. Hediyesini son güne bırakanlar hâlâ vaktiniz var tabi aynı şehirde yaşıyor ve yarın babanız ile buluşacaksanız…

Yaz sezonu olması nedeniyle enerjisi yüksek ve renkli ürünler hem sizi hem de babanızı mutlu edecektir. Babalar geçmiş yıllara nazaran artık moda olan desenleri, aksesuarları ve renkleri kullanmakta çok daha cesur. O nedenle Ramsey, Damat, Kiğılı, Lufian, Kip, Network, Fabrika gibi markaların ilkbahar/Yaz koleksiyonlarında oldukça şık tasarım dokunuşları olan alternatifler bulabilirsiniz. Daha ulaşılabilir fiyat aralığında ürünler ve renkli kıyafetler için ise LCW, Defacto ve Koton gibi geniş yelpazede koleksiyonlara göz atmanızı tavsiye ederim. Ne tarz ürün alırsanız alın size tavsiyem hediyenizin paketlemesini babanızın karakterine ve ilgi alanlarına göre kişiselleştirerek yapın.

NE TARZ HEDİYELER OLABİLİR

Tarzına dikkat eden stil sahibi babalar için uzun yıllar yaz aylarında rahatlıkla kullanacağı keten ceketlere göz atabilirsiniz. Bej, yeşil, lacivert ve toprak tonları oldukça ön planda. Bu ceketleri daha çekici kılacak, broş ve desenli mendiller eklemeyi unutmayın.

Sportif stildeki, eğlenceli babalar için üzerinde motto yani mesaj içeren baskılı tişörtlerden alabilirsiniz. Hem çocuk, hem de babalar bu özel günde sevgi mesajlarını içeren tişörtleri giydiğinde dilsiz bir iletişim ile herkese aralarındaki bağı gösterebilir.

Sade ve kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız, yazın en ideal ürünü hiç şüphesiz beyaz keten gömlekler. Gömleğin manşet veya yakasının iç kısmına babanızın ad ve soyadının baş harflerini işleterek kişiselleştirebilirsiniz.

Kalıcı ve uzun soluklu bir hediye düşünüyorsanız, erkek gözlükleri ve saatler için tiktak.com.tr’den bir çok marka alternatifi bulabilirsiniz. Özellikle şehir dışına hediye gönderecekler için iyi bir çözüm, gecikmeyi de kargo şirketinin üstüne atabilirsiniz.J Deri ya da metal kordonlu saatler her kombinde kullanışlı hem de gösterişli bir hediye olacaktır.

Tatile veya yazlıklara gitmek için gün sayanlar için tropikal veya safari desenli yazlık kısa kollu gömlekler çok enerjik ve kullanışlı.

Her tarzın kalbini fethedecek ayakkabı ne olabilir derseniz, Elle Shoes’un sneaker’dan loafer’a birçok modeli babalarınızı mutlu edecektir.

Genç ve oğlu olan babalar için, oğlu ile aynı stilde kombin seçip yarın birlikte fotoğraflarını çekmek, albümde yıllarca içinizi ısıtan özel bir kare olacaktır.

Teknoloji sever babalar için ise yeni bir akıllı telefon veya bilgisayar çok ama çok iş görecektir. 

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın