Grammy Ödülleri 2021 kırmızı halı starları

2021 Grammy Ödülleri Los Angeles'ta sahiplerini buldu. Ödül alanlar kadar geceye katılan Starların kırmızı halıda ne giydiği de bir o kadar ses getirdi. İşte törende kıyafetleriyle dikkat çeken ve en çok konuşulanlar...

Grammy Ödülleri 2021 kırmızı halı starları

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden kabul edilen ve bu yıl Staples Center'da 63.sü gerçekleşen 2021 Grammy Ödülleri Los Angeles'ta sahiplerini buldu. Ödül alanlar kadar geceye katılan Starların kırmızı halıda ne giydiği de bir o kadar ses getirdi. Aslında 31 Ocak 2021'de düzenlenmesi planlanan ancak Koronavirüs yüzünden 14 Mart'a ertelenen bu önemli gece için Akademi, CBS ve şov yapımcılarının tümü, kırmızı halı için COVID-19 protokolleri tamamladıkları bu nedenle törenin tarihini sarkıttıkları ifade ettiler.

TÖRENDE DİKKATİMİ ÇEKEN NOKTALAR

* Grammy Ödülleri'nin bu yıl çok konuşulmasının diğer bir nedeni ise pandemi nedeniyle ertelenen törenlerin ya da gerçekleşemeyen kırmızı halı törenlerinin aksine Grammy kırmızı halı törenine bir çok ünlü isim fiziksel katılım göstermesiydi. Önlemlerin etkisi ve normalleşme için insanların sabırsızlaştığını düşünmekteyim.

* Tören öncesi ödül törenine katılmayacağını açıklayan Beyonce de Grammy'de yerini aldı.

*Geçen yıl Billie Eilish'in zaferi gibi, tüm önemli kategorilerde şampiyon olan bir isim çıkmadı. Ödüllerin farklı isimlere dağılması, ben gibi diğer müzik severleri de mutlu etmiştir diye düşünüyorum.

* En iyi Albüm ödülü için Coldplay'in 'Everyday Life'ı, Dua Lipa'nın 'Future Nostalgia'si favori gösterilirken . Taylor Swift'in 'Folklore' adlı albümü büyük sürpriz yarattı.

KIRMIZI HALIDA RADARIMA TAKILANLAR

Beyonce; Schiaparelli imzalı siyah deri bir kıyafet tercih etti. Konforlu ve seksi bir tavrı vardı. İri ve sarkıt küpe tercihini beğendim ama saçlarını özensiz bulduğumu söylemem lazım.

Billie Eilish; Baştan aşağıya, desenli Gucci takımı genel stilinden farklı değildi. Şapkası, maskesi ve tırnaklarının dahi aynı desende olmasını beğendim.

Noah Cyrus ; Schiaparelli Couture tasarımıyla en dikkatimi çeken kostüm niteliğindeki elbisesiyle favorilerim arasında. Bana istiridye'nin çekici ve rafine ruhunu yansıttı diyebilirim. Sade makyajı güzeldi ama daha renkli dokunuşlar olsa tercihim olurdu.

Taylor Swift ; Oscar De La Renta imzalı iri çiçekli ve boyutlu elbisesiyle, romantik bir stil sergiledi. Ben bu elbisenin uzun ve kuruklu olmasını isterdim ki o zaman çok daha etkili olurud. Naturel makyajı ve saçı ise bu yüzeyi hareketli ve renkli elbise için iyi bir şeçimdi.

Lizo; Balmain'den tercih ettiği üst kısmı straplez kesim, drape ve volanlı detayları olan , parlak kumaşlı elbise seçimi ile çok hoşuma gitti. Kişisel kilosu ile barışık olan sanatçı kesinlikte dikkat çekici ve feminen bir stildeydi. Gösterili mücevherleri ve açık ayakkabı seçimleride oldukça doğruydu.

Megan Thee Stallion ; Turuncu Dolce& Gabbana elbisesi ile gecenin en dikkat çeken ismiydi. Kuyruklu ve sırt kısmındaki iri fiyonk oldukça etli görünüyordu. Elbisenin derin yırtmacı dışında bütünü ile çok beğendim favorilerim arasında kendisi.

Dua Lipa; Atelier Versace elbisesi ile hiç şüphesi kırmızı halının en seksi ismiydi. Pembe body üzeri file işlemeli elbisenin göğüs, bel ve yırtmaç pencereleri sanatçının kusursuz fiziğini ön plana çıkarmak için özel tasarlanmış gibiydi...

Trever Noah; Ünlü komedyen, gecenin erkek sunucusu olarak klasik ama bence doğru bir smokin tercih etmişti. Kıvırcık saçları ve cebinin üzerindeki parıltılı broşu çok hoşuma gitti.

Kırmızı haklıda en stil sahibi bulduğum isimler ise; Tiara Thomas, Giuliana Rancic, Ingrid Andress, H.E.R, Jhene Aiko

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER VE TERCİH ETTİKLERİ MARKALAR

Doja Cat; Roberto Cavalli

Phoebe Bridgers; Thom Browne

Marren Moris; Dolce& Gabbana

Jhene Ailco; Monsoori

Chika; Nike

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın