Desenlerle enerjinize enerji katın

Bu yaz enerjinize enerji katacak desenler özellikle kadınlar için çok çekici tasarım modelleri ile stilinize güç katıyor. Uçuşan yaz kumaşlar, konforlu elbiselere bir de doğru yaz desenlerini seçmek istiyorsanız bu yazı içeriğim tam size göre…

Desenlerle enerjinize enerji katın

Markalara ve sezon koleksiyonlarına göz attığımızda onlarca desen ve farklı baskılar görüyoruz. Tabi ki hepsinin farklı alıcısı ve kullananı var. Trend takibi yapan bir moda sever iseniz en şık ve sofistike desenleri sizlerle paylaşmak isterim.

Bu sezon desenler çok daha iri ve göz alıcı bir şekilde tasarlandı. Bence sanatsal ve şık figürleri öne çıkaran formlar kadınları daha havalı kılmakta. Doğadan ilham alınan referanslar doğrultusunda, gerek bitkilerin gerekse hayvan figürlerinin daha etkili olması için hareketli ve uçuşan konforlu tasarımlara uyarlandığını görüyoruz. Volanlı elbiselerin ucunda rüzgar ile dans eden çiçekler ya da omuzlarınızdan kollara hareket eden canlı bir papağan ile sosyalleşmek gibi deneyim yaşatacak…

ÖNE ÇIKAN DESENLER

Floral Art, olarak adlandırdığımız çiçek desenleri; yağlı boya ile ressam tarafından yapılmışçasına hazırlanmış formlarda. Oldukça etkileyici olan bu desenler, sanatsal figürleri sevenler için oldukça ideal.

Jungle Prints’de bu sezon en belirgin şekilde karşımızda. Tropikal orman ağaçlarının gizemli ve çekici yanını ortaya koyan bu desenler sert ve güçlü görünmek isteyen kadınların ilk tercihi olmalı.

Bird Life, ise yazın olmazsa olmazı kuşların farklı coğrafyalardan hayatımıza renk katan formları ile karşımıza çıkıyor. Ön plana çıkan papağan ve kırlangıç cinslerinin eşsiz görselliklerinden ilham alan desinatörler enerjinize enerji katacak varyasyonlara imza atmışlar.

Fruity, yani meyveli desenler ise renkli ve sempatik ürün seven kadınlara, bu yaz oldukça bol alternatif sunuyor. Limon, portakal, kiraz, ananas, muz ve tropikal meyvelerin özel çalışılmış desen formlarını gördüğünüz an ürünü alışveriş sepetinize atacağınızdan hiç şüphem yok…

DESENLİ AKSESUARLAR

Yaz demek bence aksesuar demektir. Özellikle kadınların renkli takıları sevdiğini hem biliyorum hem de çok yakıştırıyorum. Hatta benim bu anlamda TV programımda kullandığım meşhur bir sözüm vardı. ‘’Aksesuarlar kombinlerin vitaminleridir.’’ Sade ve düz formlarda kıyafetler seviyorsanız yazın stilinizi desenli çantalar, ayakkabılar ve takılar ile hareketlendirebilirsiniz.

Gösterişli ve dikkat çekici giyinmeyi seven kadınlar ise desenli kıyafetlerine yine desenli takı ve aksesuarlar kullanarak eklektik dediğimiz çoklu desenleri karıştırarak özel bir stil ortaya koyabilirler.

ÜMİT TEMURÇİN

umittemurcin@gmail.com

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın