Bu hafta ne yapsak? 27 Kasım 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 27 Kasım 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 27 Kasım 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

ÇEK, EĞLEN, PAYLAŞ!

Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan dünyaca ünlü selfie müzesi Museum of Selfies, ziyaretçilere selfie çekmeleri için özel tasarlanmış eğlenceli temalar sunuyor. Museum of Selfies'de ziyaretçiler; ikonik fotoğraf alanlarında sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görecek havalı selfie'ler çekiyor. Ziyaretçiler dünyaya tersinden bakıyor, altın banyosunda keyif yapıyor, emoji havuzunda yüzüyor, Game of Thrones tahtında oturuyor ya da Leonardo da Vinci'nin en bilinen eserlerinden Mona Lisa'nın önünde selfie çektiriyor.

SERTAB ERENER BOMONTİADA'DA

Yapı Kredi bomontiada'da yarın ORGANICS by Red Bull ile müzik, sanat ve gastronomi bir araya geliyor. "Organics Sunday" etkinliğinde katılımcıları yetenekli fotoğrafçı Dilan Bozyel'in fotoğrafçılık atölyesi ve bomontiada'nın avlusunda Gülinler konseri bekliyor. Saat 20.00'de Babylon sahnesinde gerçekleşen, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Sertab Erener akustik konseri ile müzik severler keyifli bir Pazar gecesi yaşayacak.

TARLA KUŞUYDU JULIET TRUMP SAHNE'DE

Müzikli komedi oyunu 'Tarla Kuşuydu Juliet', yarın saat 18:00'de Trump Sahne'de izleyiciyle buluşuyor. Oyunda; Shakespeare'in yüzyıllardır insanları gözyaşına boğan karakterleri Romeo ve Juliet, Ephraim Kishon'un yeni kurgusunda günlük yaşantı ve çığrından çıkmış bir evlilik içinde ele alınıyor. Engin Alkan'ın hem yönetip hem oynadığı oyunda ayrıca Sevinç Erbulak, Fatih Al ve Mert Şişmanlar rol alıyor.

'ARKADAŞIM' İLE EĞLENCEYE HAZIR OLUR

Bugüne kadar 'Yönetmen'in akla sığmayan isteklerini yerine getirmeye çalışan 'Arkadaşım' karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik, 7 Aralık Salı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çevik, 'Gizemli Yönetmen' Fırat Parlak ve 'Minik' lakaplı müzisyen Özer Atik'in de eşlik ettiği ve artık bir klasik haline gelen doğaçlama gösterisiyle sevenlerine keyifli anlar yaşatacak.

BOĞAZ'DA DEV KADRO

Jolly Joker Private, 3 Aralık'ta CVK Park Bosphorus'un terasında kapılarını Gülşen ile açıyor. İşte Jolly Joker Private aralık takvimi:

4 Aralık Cumartesi Selami Şahin, 8 Aralık Çarşamba Yaşar, 9 Aralık Perşembe Ayta Sözeri, 10 Aralık Cuma Berkay, 11 Aralık Cumartesi Yıldız Tilbe, 15 Aralık Çarşamba Yaşar, 16 Aralık Perşembe Simge, 17 Aralık Cuma Bülent Ersoy, 18 Aralık Cumartesi Linet, 23 Aralık Perşembe Merve Özbey, 24 Aralık Cuma Hakan Altun, 25 Aralık Cumartesi Yıldız Tilbe.

ZAMANIN ÖTESİNDE BİR MEKAN

Maslak 1453'te kapılarını açan Cahide Palazzo, eğlence dünyasının kapılarını aralıyor. Ünlü sanatçıların sahne performansıyla ruha dokunan mekan, mönüsüyle de damaklarda iz bırakıyor. Türk ve dünya mutfağından izler taşıyan mönü hem a la carte hem de fix seçenekleriyle misafirlerin beğenisine sunuluyor.

  • bu hafta ne yapsak
  • kültür
  • sanat
  • ajanda
  • ender eren
Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın