Bu hafta ne yapsak? 25 Eylül 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 25 Eylül 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 25 Eylül 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

BOĞAZ'IN KIYISINDA DOYASIYA MÜZİK!

İstanbul'un yeni kültür-sanat, gastronomi ve iyi yaşam alanı Fişekhane, Deniz Konserleri serisi ile müziğin en iyi isimlerini ağırlamaya devam ediyor. İstanbul Boğazı'nın kenarında bugün Sertab Erener hayranlarıyla buluşacak. Diğer isimler ise şöyle: Erol Evgin 1 Ekim, Gökhan Türkmen 2 Ekim, Funda Arar 8 Ekim, Hadise 9 Ekim.

SONBAHARA HARBİYE'DE MERHABA

Harbiye Açıkhava Konserleri, 30 Eylül'de MFÖ ile başlayacak. Seri 1 Ekim'de Selda Bağcan Rock Senfoni, 2 Ekim'de Duman ile devam edecek. 4-9 Ekim arasında da Ebru Yaşar, Melike Şahin, Kenan Doğulu, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay ve Athena'nın sahne alacağı Harbiye Açıkhava Konserleri için biletler ZUBİZU ile yüzde 10 indirimli.

YARATICI ÇOCUKLAR YETİŞİYOR

Türkiye Tasarım Vakfı, "Arkki" yaratıcı eğitim modülleriyle 6-11 yaş aralığındaki çocukları, mimarlık ve tasarım yoluyla inovatif becerilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için Kuzguncuk İskelesi'ne davet ediyor. Türkiye Tasarım Vakfı'nın öncülük ettiği 'Arkki', çocukların potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. Atölyeler; Kaşifler (6-8 yaş) için 13 hafta ve Araştırıcılar (9-11 yaş) için ise 15 hafta sürmesi planlanıyor.

MY LITTLE PONY NETFLIX'TE

Hasbro'nun sevilen oyuncak serisi My Little Pony'nin yeni animasyon filmi "My Little Pony: Yeni Bir Nesil" Netflix'te yayına girdi. My Little Pony: Yeni Bir Nesil; konusu, kurgusu ve birbirinden renkli karakterleriyle izleyicileri Pony'lerin muhteşem dünyasına davet ediyor. Filmde; Pony Sunny ve arkadaşlarının bir zamanlar Toprak Pony, Pegasus ve Unicorn'ların bir arada uyum içinde yaşadığı Equestria'ya eski güzel günleri geri getirme çabası anlatılıyor.

BU FESTİVALDE EVCİL HAYVANLARIN KLİNİK İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olan Pet'n Play Bebek Parkı'nda düzenleniyor. Bugün ve yarın da devam edecek olan Türkiye'nin Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali'nde katılımcıları; uzman eğitmenler, veterinerler ve ünlü konuklarla söyleşiler, etkinlikler, birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalar, showlar, çocuklar için atölyeler, standlar, konserler, açık hava sineması ve tüm gün müzik ve eğlence bekliyor olacak. Festivale Doğukan Manço, Batuhan Karacakaya, Bora Cengiz, yasemin Şefik gibi isimlerde can dostlarıyla katılacak.

BKM'DE TAM GAZ EĞLENCE

BKM yaz etkinlikleri kapsamında eğlence hayatının nabzı Maximum Uniq Açıkhava'da atıyor. Bugün Aşkın Nur Yengi, 27 Eylül'de Çok Güzel Hareketler 2, 6 Ekim'de Anadolu Ateşi, 7 Ekim'de ise Zeynep Bastık sevenleriyle buluşacak.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın