Bu hafta ne yapsak? 22 Ekim 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 23 Ekim 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 22 Ekim 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

CAHİDE PALAZZO KAPILARINI KENAN DOĞULU İLE AÇIYOR

Türkiye'deki eğlence anlayışına bambaşka bir boyut kazandıran Cahide Palazzo Harikalar Diyarı, yenilenen tarzı ve sıradışı konseptleri ile bugün kapılarını Kenan Doğulu performansı ile açıyor... Ağaoğlu Maslak 1453'te 3 bin 500 metrekarelik devasa bir alanda müdavimlerini ağırlayacak olan Cahide Palazzo, sürprizlerle dolu açılış gecesinde ise sahnesinde Türk popunun en başarılı isimlerinden Kenan Doğulu'yu ağırlayacak.

25. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

25. İstanbul Tiyatro Festivali, dün perdelerini açtı. 20 Kasım'a kadar sürecek festivalin ilk haftasında, fiziki ve çevrimiçi oyunların yanı sıra ücretsiz etkinlikler de gerçekleştirilecek. Oyun, Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru Dijital Banka N Kolay'ın desteğiyle, 25 ve 26 Ekim'de saat 20.00'de Duru Ataşehir'de sahnelenecek.

Kİ YAZAR BİR KİTAP: MELODİ MERDİVEN

Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan müzikli kitap Melodi Merdiven, okurları müzik dolu keyifli bir okuma yolculuğuna çıkarıyor. Müzik öğretmeni Özlem Yurteri Gürevin ve yazar-çizer Ece Zeber'in birlikte yazdıkları Melodi Merdiven'in her sayfası notalarla dolu... Okurlar bir yandan rengârenk çizimlerin olduğu sayfaları çevirirken, bir yandan da karekodları okutarak bu gülümseten yolculuğa adım adım eşlik edebiliyorlar...

DASDAS'IN YENİ SERGİSİ 'KUTLAMA' 23 EKİM'DE

Anadolu yakasında kültür sanat ve eğlencenin nabzını tutan DasDas, son dönemde tiyatro ve müziğin yanı sıra dijital sanatlara verdiği önem ile dikkat çekiyor. DasDas, şimdi de 23 Ekim'de kapılarını açacak Disyon işbirliğindeki 'Kutlama' sergisine ev sahipliği yapıyor. DasDas; 'Parallel Universe', 'Multiverse Portal' ve 'Moving Nature'ın ardından yepyeni bir sergi ile ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. 17 genç Disyon sanatçısının 20 eseri ve Selin Uyar'ın kişisel sergisinin yer alacağı 'Kutlama' 23 Ekim'de açılıyor.

LUVIA'DA 'YILDIZ'LI GECE

Wow İstanbul Hotel içerisinde yer alan ve geçtiğimiz hafta sonu ünlü sanatçı Linet ile kapılarını açan Luvia Yeşilköy, ünlü isimlerin sahneleriyle misafirlerine eğlenceyi doya doya yaşatacak. Benzersiz menüsü ve sıra dışı eğlence anlayışıyla hizmet veren Luvia'da bu akşam Türk müziğinin sevilen ismi Yıldız Tilbe, misafirlerine müzik ziyafeti verecek.

10. YILA ÖZEL SANAL ETKİNLİK

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, NINJAGO® serisinin 10. yılını Artırılmış Gerçeklik dijital etkinlikleriyle kutlayacak. 28-31 Ekim tarihlerinde, ziyaretçiler LEGO® NINJAGO® dünyasını deneyimleme ve en sevdiği karakterlerle birlikte heyecan verici görevleri tamamlama fırsatını yakalayacak.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın