Bu hafta ne yapsak? 13 Kasım 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 13 Kasım 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 13 Kasım 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

MÜZİĞİN KALBİ JOLLY JOKER'DE ATACAK

Jolly Joker Vadistanbul ve Jolly Joker Kartal İst-Marina Kasım ayında da müzikseverleri Türkiye'nin sevilen isimleriyle buluşturuyor. Jolly Joker Vadistanbul'da, 16 Kasım Salı Yıldız Tilbe, 17 Kasım Simge, 19 Kasım Koray Avcı, 26 Kasım Cuma Merve Özbey konser verecekç Kartal İst-Marina'da ise 19 Kasım Cuma Zeynep Bastık Akustik, 20 Kasım Cumartesi Levent Yüksel sahnede olacak.

CUMA AKŞAMLARI ARABESK RÜZGARI

Starların sahnesi Cahide Palazzo, sevilen isimleri sahnesinde ağırlıyor. Arabesk müziğin sevilen sanatçısı Serkan Kaya, kasım ayı boyunca her cuma akşamı Cahide Palazzo'da unutulmaz akşam yaşatacak. Maslak 1453'te eğlencenin kapılarını aralayan Cahide Palazzo, Serkan Kaya'nın sahne performansı öncesinde Cahide Show ekibinin dansları ve özel şovlarıyla misafirlerine dolu dolu bir eğlence sunuyor.

ARA TATİL ETKİNLİKLERİ MARMARA PARK'TA

Marmara Park Alışveriş Merkezi, öğrencileri yılın ilk ara tatilinde keyifli etkinliklerle buluşturacak. Çocuklar bu etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek. Bugün ve yarın düzenlenecek Oyun Evi ve Araba Garajı atölyelerinde çocuklar kendi tasarımlarını yapacak. Etkinlik 13.00, 14.00, 15.00 ve 16.00 saatlerinde 4 seans şeklinde gerçekleştirilecek. AVM ayrıca 15-16 ve 17 Kasım'da ise çocuk tiyatrolarına ev sahipliği yapacak.

ÇEŞME KAHVALTISI ŞAŞKINBAKKAL'DA

Yaz sezonunda Alaçatı ve Ayayorgi'de de bazlama severlerin uğrak yeri olan Çeşme Bazlama Kahvaltı artık İstanbul Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da... Birbirinden lezzetli bazlamalar, çeşitli peynirler, Nurten Anne'nin meşhur elyapımı reçelleri ve pişileri, haftanın her günü saat 09.00 ve 17.00 arasında sizi bekliyor. Sınırsız serpme kahvaltı kişi başı 100TL'den sunuluyor.

10. YILA ÖZEL ETKİNLİK

NINJAGO®'nun 10. yılını Master WU'nun 'Altın Tılsım' (Golden Amulet) teması ile hazırlanan yeni etkinlik alanlarıyla kutlamaya devam ediyor. Artırılmış Gerçeklik teknolojisiyle hazırlanan 6 adımlı LEGO® NINJAGO® görevinin yanı sıra çocukların kendi tasarımlarını hazırlayıp sergileyebildikleri ve tasarladıkları modelleringücünü halat (zipline) ile test ettikleri ve stop-motion tekniğiyle göz alıcı videolar çektikleri oyun alanları bulunuyor.

İBİ İLE TOSİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Tepe Nautilus, bugün ve yarın TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi film karakteri İbi ile Tosi'yi ağırlayacak. 3-12 yaş arasındaki minik ziyaretçiler, İbi ile Tosi müzikal gösterisiyle öğrenirken eğlenecek. Karşılaştıkları sorunlara matematik ve fen bilgilerini kullanarak çözümler üreten ve çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayan müzikal, 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde Tepe Nautilus 1. kat sergi alanında gerçekleşecek.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın