Bu hafta ne yapsak? 10 Nisan 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 10 Nisan 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

Bu hafta ne yapsak" 10 Nisan 2021 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

BOMONTİADA'DA YENİ KARMA SERGİ: TUTUNMAK

Yapı Kredi bomontiada, 8 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında on üç sanatçının farklı dönemlerinden eserlerin yer aldığı "Tutunmak" isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sanatçılara galeri sisteminden farklı bir destek yapısı oluşturmak amacıyla 2017 yılında kurulan BüroSarıgedik işbirliği ile düzenlenen sergi, geçtiğimiz bir sene boyunca ve halen devam eden pandemi sürecinin tüm duygusal ve fiziksel zorluklarına rağmen çalışmaya, üretmeye devam eden sanatçıdan ilham alarak kurgulandı.

'MİNİK ELLER ANNELERİ İÇİN ÇİZİYOR'

Kelebek Mobilya, 23 Nisan özelinde "Minik Eller Anneleri İçin Çiziyor" adlı bir resim yarışması düzenliyor. Çocukların gelecekle ilgili umutlarını ve hayallerini resmetmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada ilk beşe girenlere Kelebek Mobilya, Genç Odası armağan ediyor. İlk 10 içerisine giren tüm resimler ise Kelebek Mağazaları'nda sergilenecek. Kelebek Mobilya tarafından gerçekleştirilen Minik Eller Anneleri için Çiziyor Resim Yarışması'nın tüm detaylarına https://yarisma.kelebek.com/ linkinden ulaşmak mümkün!

TİYATRO SAHNESİNDEN GAİN EKRANINA

Semaver Kumpanya tarafından geçtiğimiz 10 sezon boyunca kapalı gişe oynanan 'Metot' tiyatro oyunu şimdi mini dizi formatıyla GAİN izleyicisiyle buluşuyor. Aynı pozisyon için İnsan Kaynakları departmanıyla görüşmeye gelen dört kişinin perspektifinden günümüz iş dünyasının acımasız yönlerini ele alan 'Metot' nisan ayından itibaren Gain'de başlıyor.

EVİN CAZ HALİ KONSERLERİ

Akbank Sanat kültür yeni dönemde de sanat etkinliklerini sosyal medya kanallarından sanatseverlerle buluşturuyor. 'Evin Caz Hali' konserler serisinde nisan ayında Bilge Günaydın, Cenk Erdoğan ve Ozan Musluoğlu'ndan oluşan Bilge Günaydın Trio, 15 Nisan Perşembe akşamı 18.00'de Akbank Sanat Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

KAPADOKYA MASALINI HER MEVSİM DENEYİMLEYİN

"Kapadokya Masalı"nı gerçek gibi yaşatan, "İçinden köy geçen otel" olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor. Bulunduğu bölgenin tüm ihtişamını yaşatırken özel etkinliklere uygun programlarıyla ayrıcalıklı bir hizmetle sunan Argos in Cappadocia, unutulmaz anıların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Volkanik tüflerin yarattığı, rüzgâr, kar ve yağmurun binlerce yılda nakış gibi işlediği benzersiz coğrafyası ile Kapadokya'nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia; konuklarını güvenilir, korunaklı ve her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip konaklarıyla büyülü bir yolculuğa davet ediyor.

Tüm Cumartesi haberleri için tıklayın