Zehir taciri 2 polisi vurdu

Zehir tacirinden polislere kurşun. Hakkında yakalama kararı bulunan uyuşturucu satıcısı, evine operasyon düzenleyen polise ateş açtı. Komiser Alper Demir sırtından, polis memuru Hasan Arık da göğsünden vurularak yaralandı.

SONER KAN

Adana Yüreğir'de 'silah ve uyuşturucu ticareti' suçlarından hakkında yakalama kararı olan Süleyman Işık'ın gözaltına alınması için polisler harekete geçti. Zanlının yaşadığı belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonu fark eden Işık, evdeki pompalı tüfekle balkona çıkıp ekiplere hedef gözeterek ateş etti.

AİLE BOYU GÖZALTI

Saldırganın açtığı ateş sonucu; komiser Alper Demir sırtından, polis memuru Hasan Arık da göğsünden vurularak yaralandı. Her iki polis de meslektaşları tarafından hastaneye kaldırılırken, olay yerine de takviye ekipler sevk edildi. Kanlı saldırının ardından kaçan Işık, olay yerinin yakınındaki bir evde babası Ahmet Işık ve kardeşim İbrahim Işık ile birlikte saklanırken yakalandı. Olayda kullanılan tüfek, 2 dolu şarjör, çok sayıda fişek ve bir tabanca ele geçirildi. Saldırganla birlikte babası ve kardeşi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan komiser Demir ameliyata alındı. Polis Arık'ın da durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.