Yağmur Taktaş, ABD'de hayatını kaybetmişti... Saplantılı ressama ağır suçlama: Dalağını patlattı, kaşlarını kazıttı

ABD'de hayatını kaybeden Yağmur Taktaş'ın teyzesi K.C., sosyal medya fenomeni olan yeğeninin Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F. tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını, dalağını patlattığını ve kaşlarını kazıttığını öne sürdü.

DHA

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın (28) kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu tespit edildi. Taktaş'ın teyzesi K.C., sosyal medya fenomeni olan yeğeninin Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F. tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını öne sürdü.

KISKANÇLIK DEHŞETİ

A.C.F.'nin yeğenine saplantılı bir aşk beslediğini anlatan K.C., "Geçen yıl İstanbul'a geldiklerinde kızı dövmüştü. Ağır darbe alan yeğenimin götürüldüğü hastanede dalağı alınmıştı. Yeğenim tehditler sonucu şikayetini geri çekti" dedi. Yağmur'un A.C.F. tarafından aç bırakıldığını da iddia eden teyze, şöyle konuştu: "Kıskançlığı yüzünden yeğenimin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıyordu. Kimse ona bakmasın, beğenmesin diye. Hem ABD'de hem Türkiye'de hukuk mücadelesi başlattık."

Yağmur Taktaş'ın A.C.F. ile çekilen fotoğrafta kaşlarının jiletle kesilmiş olduğu görüldü.

ABD'de takıntılı cani vahşeti