Vadeli vurgunu dansözle yedi

Kadıköy’de galericilik yapan Mert G. vadeyle aldığı 80 arabayı ucuza elden çıkararak kayıplara karıştı. Yaptığı milyonlarca liralık vurgunu dansözlere saçan Mert G.’nin görüntüleri mağdurları çileden çıkardı. 

Kadıköy’de 4 yıldır galericilik yapan Mert G., çekle ya da vadeli olarak aldığı lüks otomobilleri daha ucuza satarak nakde çevirdikten sonra ortadan kayboldu. Piyasaya daha ucuza verdikleri otomobillerin satıldığını anlayan esnaf, Mert G.’ye ait galerinin önüne akın etti, kalan araçlara el koydu. Mert G.'nin sosyal medyada dansözlere para atarken görüntüleri de çileden çıkarttı.

Ödemelerine sadıktı

Mağdurlardan biri olan galerici Muhammet Sarıgül, “Çekle araba alıp vermeye başladık 2 yıl önce. Bizim bütün çeklerimizi ödüyordu. Kirasına da sadıktı. Hiç mağdur etmedi, 2 gün öncesine kadar. Bizim verdiğimiz 500 liralık arabaları da başka galericilere satmış. 2 buçuk milyon lira paramız gitti. Çok sayıda esnaf mağdur. Yaklaşık 80 milyon liralık bir vurgundan bahsediyoruz" diye konuştu.

Parayı sevgilisine göndermiş 

 Mert G.’nin son olarak sevgilisinin hesabına para aktardığını ileri süren Sarıgül, “Kız arkadaşının hesabına 3 buçuk milyon lira para aktarıyor. O paralar nereden geldi?” dedi.