‘Uzaylı'ların DNA sonuçları açıklandı! Tek parça iskeletlerin % 30'u bilinmeyen tür

Meksikalı gazeteci Maussan, eylülde iki cansız bedeni Meksika Kongresi'nde sergiledikten sonra kalıntıların dünya dışı canlılara ait 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntılar olduğunu iddia etmişti. Bu hafta Meksika parlamentosunda kalıntılara dair son değerlendirmelerini paylaşan Maussan, DNA analizlerinin sonuçlarını yayınladı.

Meksikalı gazeteci Jaime Maussan, eylülde 'Clara' ve 'Mauricio' adını verdiği iki cansız bedeni Meksika Kongresi'nde sergiledikten sonra kalıntıların dünya dışı canlılara ait 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntılar olduğunu iddia etmişti. Bilim dünyası keşfi 'asılsız' ve 'aldatmaca' olarak nitelendirdi. Bu hafta Meksika parlamentosunda kalıntılara dair son değerlendirmelerini paylaşan Maussan, DNA analizlerinin sonuçlarını yayınladı.

KAFALARI KUŞA BENZİYOR

Buna göre; kalıntıların yüzde 30'unun 'bilinen herhangi bir türe ait olmadığı' belirlendi. Maussan, bedenlerin farklı parçalardan bir araya getirilmediğini, tek bir iskeletten oluştuğunu belirtti. Dailymail'e konuşan uzman, kalıntıların bin yıl önce soyu tükenmiş hayvanlarla yapılmış olabileceğini öne sürdü. Her iki elinde 3'er parmağı olan uzun kafalı bedenler iki kol ve iki bacak da dahil olmak üzere insansı bir şekle sahip, araştırmacılara göre boyunları ve kafatasları daha çok 'kuşlara özgü' özellikler gösteriyor.