Uyutmayan estetik... Göz kapağını fazla kestiler!

Fransa'da yaşayan tiyatrocu Gözde R., İstanbul'daki cerrah Ümran İ.'nin kapısını daha önceden geçirdiği hatalı bir operasyon için çaldı. Ancak Gözde R., doktorun “Göz kapakların seni 60 yaşında gösteriyor” diyerek göz kapaklarını da kestiğini iddia etti.

NESLİHAN KESKİN

Fransa'da yaşayan tiyatrocu Gözde R. (42) daha önce geçirdiği hatalı estetik operasyon nedeniyle yüzündeki eşitsizliği düzeltmek için İstanbul'daki cerrah Ümran İ. ile iletişime geçti. Doktorun, "Ben en iyisiyim" diyerek Gözde R.'nin yüzüne işlem yaptığı; "Göz kapakların seni 60 yaşında gösteriyor" diyerek de göz kapaklarını kestiği iddia edildi. Ameliyatın ardından gözünde batmalar meydana geldiğini, yüzünün balon gibi şiştiğini öne süren Gözde R., Ümran İ.'ye 21 bin euro'luk (yaklaşık 790 bin TL) tazminat davası açtı.

'İŞLEMİ İZİNSİZ YAPTI'

Göz kapağı işleminin isteği dışında yapıldığını savunan Gözde R. dilekçesinde "Göz kapaklarım fazla kesildiği için gözüm kapanmıyor. Uykusuz geçen geceler, iş ve özel hayatımda çıkan sıkıntılar psikolojimi bozdu. Yaşamımı sürdürmek için bir otelde sekreterlik yapıyorum" ifadesini kullandı. Ümran İ. ise tıbbi hatası bulunmadığını savundu.