Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat ölü bulundu

Müge Anlı canlı yayınında günlerdir her yerde aranan Mervenur Polat'tan acı haber geldi. Şüpheli bir şekilde kaybolan ve 4 aydır kendisinden haber alınamayan genç kadın ölü bulundu. Mervenur Polat cinayetine ilişkin tüyler ürperten detaylar ise izleyenlerin kanını dondurdu.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı'da bir süredir aranan ve 4 aydır kayıp olan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Bir çocuk annesi genç kadının ölümüne ilişkin çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı. Cesedinin kuryeyle baba evine taşındığı ve 4 aydır çatı katında tutulduğu öğrenilen Mervenur Polat cinayetinde, kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı.

CESEDİ KURYE İLE BABA EVİNE TAŞIMIŞ!

Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu.

Cüneyt, Merve Nur'u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi.

Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi.

İddiaların odağındaki bir diğer isim olan Gökhan'ın ise bu manzarayı gördüğü için camdan atlayıp kaçtığı iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

Mervenur Polat'ı bulmak için stüdyoya gelen ablası Mervenur'un madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söyledi. 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın 15 yaşında kaçarak evlendiği, ardından anne evine geri döndüğü ve şu anda 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen ablası, yeğenine annesinin baktığını söyledi.