Türkan daha fazla dayanamadı

Adana’da ‘platonik aşığı’ tarafından darp edilen ve beyin kanaması geçiren 28 yaşındaki Türkan Sarıkaya, hastanede 8 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

1

Kafatası 6 yerinden kırılan ve 8 günden bu yana uyutulan genç kızın ölüm haberiyle birlikte ailesi adeta yıkıldı. Saldırı gerçekleştiren 28 yaşındaki Bünyamin F. ise, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

SONER KAN

Adana’da ‘platonik aşığı’ tarafından darp edilen ve hastanede 8 günden bu yana yaşam savaşı veren, 28 yaşındaki Türkan Sarıkaya hayatını kaybetti. Kafatasının 6 yerinde kırık tespit edilen ve bir süredir uyutulan genç kızın ölüm haberiyle birlikte ailesi ve sevenleri adeta yıkıldı.

KIZIM SIRLARIYLA GİTTİ

KAÇIRILIP DARP EDİLDİ

Olay, 8 Şubat’ta merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana geldi. Bir mobilya şirketinde sekreter olarak çalışan Türkan Sarıkaya, kaçırıldıktan sonra söz konusu işyerinde darp edilmiş halde bulundu. Özel bir hastaneye kaldırılan Sarıkaya, burada yoğun bakım ünitesine alınarak uyutuldu. Beyin kanaması geçiren ve kafatasında 6 kırık tespit edilen Sarıkaya’nın tedavisi sürerken, saldırganlar da yakalanmıştı.

‘PLATONİK AŞIĞI’ ÇIKTI

Genç kızın ‘platonik aşığı’ olduğu öğrenilen ve Sarıkaya’yı darp ettiği iddia edilen 28 yaşındaki Bünyamin F. ile ona yardım ettikleri öne sürülen A.C.D. ve H.Ö. de yakalanarak gözaltına alındı. Her üç zanlı da, sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaklaşık 8 günden bu yana hastanede yaşam savaşı veren Türkan Sarıkaya’dan bu akşam saatlerinde acı haber geldi.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Genç kız, daha fazla dayanamayarak, yaşam savaşını kaybetti. Türkan Sarıkaya’nın ölüm haberiyle birlikte ailesi ve sevenleri adeta yıkıldı. Yakınlarının teselli etmeye çalıştığı anne Birgül Uğurçalar, ağıtlar yaktı. Öte yandan, hastaneye kaldırıldığı günden bu yana uyutulan Türkan Sarıkaya için doktorlar, kritik günün ‘Salı’ olduğunu söylemişti, ancak Sarıkaya daha fazla dayanamadı.