Türk işkadını Dilek Ertek tatil cennetinde sır oldu

Türk işkadını tatilde denizde kayboldu. İşkadını Dilek Ertek, tatil için gittiği Tahiti'de tur gemisinden düşerek denizde kayboldu. 10 gün önce yaşanan kaza sonrası başlayan arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

Dünyaca ünlü bir mücevher markasının Türkiye distribütörü olan iş insanı Dilek Ertek, tatil için Pasifik Okyanusu'ndaki Tahiti'ye gitti. 26 Ekim'de gemiye binen Ertek, denize düşerek kayboldu.

Haberi alan iş insanı Dilek Ertek'in oğlu Gökçe Atuk da Tahiti'ye gitti. Ailenin avukatları son bilgileri paylaştı. Kazanın ardından geminin Tahiti Papete Limanı'na yanaştığı ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olan Ertek, New York'ta mücevher eğitimi almıştı. Ertek'in bir antika dükkanı da vardı.

Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Tahiti; Fransa'ya bağlı. Sosyetik Adaları olarak da biliniyor.