Toplantı odasında şok! Dernek başkanı doktora ölüm tehdidi

Şema Terapi Derneği Başkanı ve Psikiyatrist Doktor H. Alp Karaosmanoğlu, derneğin genel kurul toplantısına katılmak için bir alışveriş merkezine gitti. Toplantı odasının kapısında bulunan bilgisayar programcısı Burak C., dışarı çıkması için Karaosmanoğlu'na işaret etti. Karaosmanoğlu, Burak C. ile toplantı salonunun ilerisine doğru gitti. Burak C., Karaosmanoğlu'na tehdit ve hakaretlerde bulundu.

NESLİHAN KESKİN

Şema Terapi Derneği Başkanı ve Psikiyatrist Doktor H. Alp Karaosmanoğlu, 26 Mayıs'ta derneğin iki yılda bir yapılan genel kurul toplantısına katılmak için Şişli'deki bir alışveriş merkezine gitti. Toplantı odasının kapısında bulunan bilgisayar programcısı Burak C., dışarı çıkması için Karaosmanoğlu'na işaret etti. Kapıya doğru giden Karaosmanoğlu, kendisini çağıran Burak C.'nin yanına gitti. Saldırgan ve öfkeli görünen Burak C., Karaosmanoğlu'na kendisini takip etmesi gerektiğini söyledi.

'RUH SAĞLIĞIM BOZULDU'

Karaosmanoğlu da tatsızlık çıkmaması için toplantı salonunun ilerisine doğru giderek Burak C. ile görüştü. Burak C. yaptığı konuşmada kendisi ve ağabeyinin doktor Karaosmanoğlu'na zarar vermek için an kolladığını söyledi. Burak C., 'seni geberteceğim', 'seni istersem öldürürüm, mesleki olarak bitiririm', 'seni ş..siz, alçak, adi herif', 'bir telefonumla gelip senin işini bitirecek yakınlarım var', 'ben psikopatım, her şeyi yapabilirim, hiçbir şeyden korkum yok. Aldığım kayıtları herkese gönderebilirim' diyerek tehdit ve hakaretlerde bulundu. Karaosmanoğlu, Burak C. hakkında emniyete şikayetçi oldu ve korunma talebinde bulundu. Ruh sağlığının bozulduğunu ve kendisine zarar gelmesinden korktuğunu dilekçesinde belirten Karaosmanoğlu, günlük hayatına devam etmekte zorlandığını ileri sürdü.

Burak C. - H. Alp Karaosmanoğlu