Tık uğruna yaptığı şey ''pes'' dedirtti! Metrobüsün üzerinde boğaz köprüsünü geçti

Yunus Emre Özer bu sefer de metrobüs üstünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçti. Genç sosyal medya ünlüsünün tıklanmak için yaptıkları pes dedirtti.

DHA

Sosyal medyada tık ve beğeni için hem kendini hem de başkalarını tehlikeye sokan Yunus Emre Özer şimdi de metrobüs üstünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçti.

DHA'nın haberine göre, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçen Özer, hem kendi hem de metrobüstekilerin hayatını tehlikeye attığı o anları ise sosyal medyada paylaştı.

Arkadaşı ile birlikte Okmeydanı Hastane metrobüs durağına gelen Özer, önce durağın üzerine tırmanarak saklandı. Metrobüsün durağa yanaşmasıyla bir anda metrobüsün üzerine atlayan Özer, yatarak üstünde gizlendi.

Hem kendinin hem de metrobüstekilerin hayatını tehlikeye atan Özer, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçtikten sonra metrobüsün üstünden Anadolu Yakası'ndaki ilk durakta indi.

Perondaki yolcuların arasında yürümeye başlayan Özer'i güvenlik görevlileri fark etti. Güvenlik görevlileri Özer'i kovalamaya başladı. Özer kaçmayı başardı.

DAHA ÖNCE DE HAREKET EDEN GEMİYE ATLADI

Metrobüs ve otobüsün üzerine çıkarak yaptığı tehlikeli yolculuklarıyla tepki çeken Yunus Emre Özer, Galata Köprüsü üzerinden hareket halindeki tur gemisine atlamış ve bu görüntüleri de sosyal medyadan yayınlamıştı. Özer, polis ekipleri tarafından 2 kez gözaltına alındıktan sonra idari ve adli işlemleri yapılmasının ardından serbest bırakılmıştı.

YAKALANDI

Harekete geçen Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, Yunus Emre Özer'i yakaladı. Özer hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 179 / 2 (Trafik güvenliğini tehlikeye sokma) maddesine istinaden adli işlem yapılmak üzere Çağlayan Polis Merkezi'ne teslim edildi.