Ticket geçen marketler hangileri? Ticket nedir, nasıl kullanılır?

Ticket geçen marketler sık sık araştırılan konulardan oluyor. Türkiye'de de kullanılmaya başlanan ve sanal para olarak kullanılan Ticket ismi ile anılsada her firmada farklı olarak adlandırılmaktadır. Peki, Ticket geçen marketler hangileri? Ticket nedir, nasıl kullanılır?

Ticket geçen marketler yakından takip ediliyor. Edenred ile beraber ülkemizde de ticket kullanılıyor. Birçok alanda etkinliği olan ticket, sana para olarak adlandırılıyor. Bu kart sayesinde restoranü alışveriş merkezleri ya da marketlerde kullanılmaktadır. Peki, Ticket geçen marketler hangileri? Ticket nedir, nasıl kullanılır?

TİCKET GEÇEN MARKETLER HANGİLERİ?

Ticket kartlar anlaşmalı olan bini aşkın restoranda, alışveriş merkezinde ve marketlerde kullanılabilir.

Ticker'ımı nasıl kullanabilirim adlı uygulamayı kullanarak anlaşması bulunan marketleri il ve ilçe seçeneklerini doldurarak görebilirsiniz.

CarrefourSA ve Migros'larda ticket kartlarınızı kullanabilirsiniz (Anlaşmalı olanlarda).

Anlaşması olan Dominos şubelerinde kullanabilirsiniz.

Bursa, Eskişehir, Adana, Konya, Ankara ve diğer şehirlerde alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Giyim markalarında ticket kartlar geçerli değildir.

İşveren çalışanına ayriyeten Ticket Compliments hediye kartı verebilir. Mudo, Beymen, YKM, Hotiç, So Chic, Ayakkabı Dünya

TİCKET NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Edenred'le birlikte Türkiye'de yemek kartı olarak ticket kullanılmaya başlamıştır. Sanal para anlamına gelen ticketler çalışan kişilerin öğle yemeklerinde kullanabildiği ön ödemeli kartlardır. Çalışanlar için iş yeri talepte bulunmaktadır. Edenred ile anlaşması olan bütün restoranlarda, marketlerde, kafelerde ve işyerlerinde geçerlidir. Çalışan kişiler tarafından kullanılır. Edenred haricinde başka yemek kartları da vardır. Bunlar Sodexo, Smart, Winwin, Multinet, SetCard, Metropol ve Edended'dir.

TICKET UYGULAMA İNDİRME

Kullandığınız yemek kartındaki bakiyenizi öğrenmek, hangi marketlerden alışveriş yapabileceğinizi öğrenmek için uygulamaları kullanabilirsiniz. Bunun için Play Store ya da App Store'dan uygulama indirebilirsiniz.