Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır? Tavuklu çökertme kebabı tarifi ve malzemeleri

Tavuklu çökertme kebabı tarifi Gelinim Mutfakta ekranlarında yayınlandı. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında yine lezzetli tarifler ekrana gelecek. Bugün Seda Sayan gelinlerden Tavuklu çökertme kebabı yapmalarını istedi. Ekran başındaki izleyenlerde tarifi not aldı. Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı tarifi bugün yeni bölüm ile izleyenlerin karşısına çıktı. Kanal D'de ekrana gelen yarışmada her gün farklı tarifler yapılıyor. Lezzetli bir tarif olan tavuklu çökertme kebabı seyircilerin karşısına çıktı. Akşama bu tarifi denemek isteyen izleyenler, Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor.

TAVUKLU ÇÖKERTME KEBABI MALZEMELERİ

500 Gram Tavuk Göğsü Eti

Yeteri Kadar Sıvı Yağ

4 Diş Sarımsak

3 Adet Sivri Biber

Yeteri Kadar Tuz

Yeteri Kadar Kırmızı Toz Biber

1 Çorba Kaşığı Domates Salçası

Taban Malzemeleri

2 Adet Patates Sos Malzemeleri

1/2 (Yarım) Su Bardağı Çırpılmış Yoğurt

Servis Malzemeleri

Yeteri Kadar Sıvı

Yağ

Arzu Edilen Kadar Acı Kırmızı Toz Biber

Arzu Edilen Miktar İnce Kıyılmış Maydanoz

TAVUKLU ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ

Sıvı yağda tavuk etlerini rengi değişene kadar soteleyin. Sarımsağı ve sivri biberi ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz ve toz biberini ekleyin. Salçayı ekleyip suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Patatesleri rendeleyin suyunu süzüp kızartın. Servis tabağına patates kızartmalarını alın. Üzerine sırasıyla çırpılmış yoğurt ve tavuk etini servis edin. Son olarak kızgın yağda toz biberi çevirin servis tabağını acı sos ve maydanozla süsleyin.