Taşeron kadro isim listesi merak edilen konular arasında yer alıyor

Taşeron kadro isim listesi merak edilen konular arasında yer alıyor. Taşeron işçilerle ilgili son dakika açıklamaları araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz sene AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada, taşeron işçilere kadro müjdesini vermişti. Ardından konu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklama yaptı.

2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taşeron ile ilgili yaptığı açıklamada kadro müjdesini vermişti. Kadro için başvurular 2 Ocak ve 11 Ocak tarihleri arasında alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise yaptığı açıklamada taşeron işçilerin kadroya geçiş sürecinin 90 günde olacağını açıklamıştı. Başvuran işçilerin başvuruları 12 Ocak ile 20 Şubat 2018 tarihleri arasında 40 gün inceleneceği söylenmişti. 

SON DAKİKA HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kamuya geçen taşerona ne kadar ikramiye verilecek - TIKLA ÖĞREN 

TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, olağanüstü hal kapsamındaki 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerinin yolunu açan düzenlemeyle ilgili özet bilgi notu paylaştı.

Taşeron işçiler, kadrolu pozisyonda çalışabilmek için geçtiğimiz haftalarda başvurularını tamamladı ve yapılacak taşeron sınavı için bekleyişe geçti.

Taşeron kadro başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak, ardından sınav yapılacak.

Ancak bazı kurumlar başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Açıklanan sonuçlara kurumların resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte listedeki bazı isimler:

SON DAKİKA HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ