Tarkan'ın evlendiği kız Dilek Pınar kimdir nereli kaç yaşında?

Ünlü sanatçı Tarkan, geçtiğimiz cuma günü Pınar Dilek ile sözlendi. Tarkan'ın Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yer aldı. Şimdi herkes Tarkan'ın evleneceği kız Pınar Dilek kimdir diye aramalara başladı. Sizler için derledik.

Tarkan ile Dilek Pınar sade bir törenle dünyaevine girdi. Küçüklüğünden beri Tarkan hayranı olan Dilek Pınar belki de en büyük hayaline kavuşmuş oldu. Tarkan ve Dilek Pınar'ın evlilik haberi ise sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Herkes Tarkan'ın evleneceği kız olan Dilek Pınar'ı merak etti. Peki Dilek Pınar kimdir? 1986 Almanya (Duisburg) doğumlu olan Dilek Pınar'ın babası Şanlıurfa'lı 

Mütevazı geline tam not!

TARKAN'IN MUTLU GÜNÜNDEN ÖZEL POZLAR İÇİN TIKLAYIN

Tarkan ve Pınar Dilek'in nikahından yeni fotoğraflar ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Tarkan geçtiğimiz günlerde Pınar Dilek ile Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi.

Tarkan’ın eniştesi Mahmut Menekşe ile Dilek’in bir çocukluk arkadaşının şahitlik ettiği nikâhın gizli fotoğrafları ortaya çıktı. Aile arasında gerçekleşen törende Pınar Dilek'in babası Ali Dilek objektiflere yansıdı.

Ali Dilek'in mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

DÜĞÜN CUMA GÜNÜ ALMANYA'DA OLACAK

Sürpriz nikahla ilgili ilk kez konuşan Tarkan, 'Ülke gündemi üzücü. Bu gündemde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak eşim de henüz hamile değil' açıklamasını yaptı.

PINAR DİLEK KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986

Doğum yeri: Almanya (Duisburg)

Boyu: 1.57

Megastar Tarkan'ın evlilik kararı aldığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg'da  dünyaya geldi. 30 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın kızıdır. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüş. 

TARKAN KİMDİR?

Megastar Tarkan, 1972 yılında Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya geldi. 1986 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Tarkan,müziğe olan ilgisi sonucunda Karamürsel'de lise yıllarında ilk müzik eğitimini almaya başlamıştır.

Tarkan, 1992 yılında "Yine Sensiz"albümünü piyasaya sürmüştür. Bu albüm Tarkan'ın ilk stüdyo albümüdür. 1994'te "Acayipsin", 1997'de "Ölürüm Sana" ile büyük bir çıkış yakalamıştır. 1999 yılında piyasaya çıkarttığı toplama albümü, kendisine birçok ülkenin platin ve altın sertifikalarını kazandırmıştır.

2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan "Dudu" albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü "Adımı Kalbine Yaz" dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Sadece Müzikal projeleriyle değil çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de adını duyduğumuz Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır.
Tarkan'ın albümleri bugüne kadar 15 milyonun üzerinde satmıştır.

TARKAN-PINAR DİLEK EVLİLİĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Pınar Dilek'i güzel bulmayanla arama mesafe koyarım.

Tarkan 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek'le evlenmiş.Bize mutluluk dilemek düşer.Hayırlısı olsun. 
Sabah sabah dunya basima yikildi ?? Tarkan ve Pınar Dilek evlendi
Pınar dilek valla çok ballı kızmış ne diyim kaptı lokum gibi çocuğu yalnız gözüm kaldı benim olmalıydı benim 
Yani Tarkan Pınar Dilek'le evlenmese neticede bizimle de evlenmicekti di mi sonuçta hepimizle evlenemez ki üzülmeyin hanımlar
Gitti gül gibi Tarkan... :( Tarkan ve Pınar Dilek evlendi 
Pınar Dilek  vay be Tarkan evlendi ha hiç olmadı bu
Tarkan ve  pınar dilek hayırlı olsun en sevdiğm sanatçı yalnız tarkan o nasıl bir yakısıklılık o nasıl tatlı gülumseme hep mutlu ol
Tarkan ve Pınar Dilek evlenmiş Bizede mutluluklar dilemek düşer