Taksiciyi koruyan tekne çalışanlarını öldürdüler! Eşkıya sürüsü Bebek'te kan döktü

İstanbul Boğazı'ndaki teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, bir taksiciyle tartışıp küfür yağdıran gruba müdahale etti. Aralarında bir kadının da olduğu alkollü 5 maganda, iki genci bıçaklayarak katletti.

İHA

İstanbul Beşiktaş'ta şehir eşkıyaları terör estirdi. Bebek sahilindeki bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesailerinin bitmesi sonrasında saat 01.30 sıralarında Cevdetpaşa Caddesi'ne çıktı; eve gitmek için taksi bekledi. Bu sırada 1'i kadın 5 kişinin bir taksi sürücüsüyle tartıştığını gören ikili, gruptakilerin şoföre küfür ve hakaret etmesi üzerine olaya dahil oldu.

Alkollü saldırganların bir mekandan çıktıkları öne sürüldü. Ancak üzerlerindeki bıçakla içeri nasıl girebildikleri merak konusu oldu.

KAÇAN ZANLILAR BAĞCILAR'DA YAKALANDI

Taksiciyi korumaya çalışan iki arkadaş, alkollü oldukları iddia edilen magandaların bıçaklı saldırısına uğradı. Vücutlarına aldığı darbelerle ağır yaralanan iki genç, kanlar içinde yere yığılırken; saldırganlar kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Firari katil zanlıları ise kısa sürede polis ekiplerince Bağcılar'da tek tek yakalanarak gözaltına alındı.