Taciz ve tehdit edip dalga geçiyor... Bu magandayı durdurun!

Adana'da üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu, sürekli tehditlerde bulunan saplantılı âşığı yüzünden sokağa çıkamaz hale geldi. Şikayetlerinin sonuçsuz kaldığını belirten genç kadın “Ölmek istemiyorum” dedi.

SONER KAN

Adana'da yaşayan 21 yaşındaki Hazal Özçimenoğlu, bir arkadaş ortamında 4 yıl önce Halil İbrahim Çin ile tanıştırıldı. Bu tanışma, genç kızın hayatını kabusa çevirdi. Çin, genç kızın bulunduğu ortamlara gelip, onu taciz etmeye; telefonda rahatsız edip, tehditler savurmaya başladı. Özçimenoğlu, üniversite sınavını kazanıp, Mersin Üniversitesi'ni kazandı. Ancak Çin, Adana'dan Mersin'e gidip, genç kızı rahatsız etti.

'HAYAL DÜNYAMDA EVLİYİZ'

Taciz ve tehditlerden bıkan ve öldürülmekten korkan Özçimenoğlu, üniversiteyi bıraktı ve Adana'ya ailesinin yanına geri dönse de saplantılı aşığından kurtulamadı. Takıntılı adam, genç kızı arayıp; "Seninle ben, hayal dünyamızda evliyiz ve 3 çocuğumuz var" dedi.

'SİZE TECAVÜZ EDECEĞİM'

Yaşadıklarını AKŞAM'a anlatan Hazal Özçimenoğlu, "Onu her yerden engelledim, ancak bu kez de farklı numaralardan arayıp; 'Benimle konuşmak zorundasın. Çocuklarımızı annesiz bırakamazsın' gibi söylemlerde bulundu. Korktum ve bu durumu aileme anlattım. Ailem onu uyardı ama o devam etti. Hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırttım. Sokağa çıkmaya korkuyorum. 9 Mart'ta annemi, WhatsApp üzerinden arayıp; 'Sana ve kızına tecavüz edip öldüreceğim. Evinizi biliyorum ve evinizi de yakacağım' diyor. Bunun üzerine tekrar şikayette bulunduk. Bu kişinin ceza almasını istiyorum. Ölmek istemiyorum" dedi. Öte yandan, gözaltına alınan ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Halil İbrahim Çin'in de; "Ben, bahsedilen kadınla 2.5 yıl önce ilişkimi kestim ve onunla herhangi bir irtibatım yok. Bana iftira atıyor adalet yerini bulacak" dediği öğrenildi.