Avatar Atakan, Ezgi Avcı sevgili mi? Survivor'da aşk var

Survivor'da aşk iddiası. Survivor'ın başarılı yarışmacısı Avatar Atakan, ile Miss Turkey 3.sü Ezgi Avcı aşk mı yaşıyor iddiaları iyice kuvvetlendi. Nagihan ve Tuğba Özay'ın kavgasında Tuğba, Nagihan'a açık açık her şeyi söyledi.

Survivor 2016 adasında yeni bir aşk mı var? Avatar Atakan ve Ezgi Avcı için dedikodu çarkları dönüyor. Atakan ve Ezgi sevgili mi oldu? Sosyal medyada Atakan ve Ezgi arasında ilk günden itibaren yakıştırmalar yapılıyordu. Survivor'ın son bölümlerinde ortaya çıktı ki bu yakıştırmalar adada da yapılıyor. En son olarak ise Nagihan ve Tuğba'nın kavgası sırasında her şey ortaya çıktı. Atakan ve Ezgi her şeyi duymasına rağmen hiç seslerini çıkartmadılar. Bu da dedikoduları ve iddiaları doğrular nitelikte olarak yorumlandı. 

İŞTE EZGİ VE ATAKAN'IN SEVGİLİ OLDUĞUNU BELİRTEN O VİDEO

NAGİHAN KARADERE NE DEMEK İSTEDİ?

Survivor elemesinin olduğu gün önce Yattara ardından Nagihan Karadere imalarda bulundu. Yattara 'Ezgi ile aralarında başka bir şey var' derken Nagihan Karadere , Atakan kendi değil diyerek biraz daha dedikoduları açık etti.

TUĞBA ÖZAY DA İMA ETTİ

Ünlüler adasında Atakan ve Ezgi hakkındaki sevgili dedikodusu Tuğba Özay'ın imalarından da seziliyor. Ezgi Avcı da kendi gruplarına katılan Nagihan Karadere'yi sürekli 'bizim hakkınmızda neyi ima ediyorlar' diyerek sıkıştırmıştı.

EZGİ AVCI KİMDİR?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.

2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu.

Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Ezgi Avcı, kendi şirketini kurarak yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor. 

Alper Duman/Aksam.com.tr