Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 29 Mayıs dokunulmazlık oyunu yapıldı.Atakan'ın sağlık sorunları sebebiyle olmadığı oyunda Gönüllüler takımı Ünlüleri mağlup etmeyi başardı. Bireysel dokunulmazlığı ise Yunus Günçe kazandı.

Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımı bu önemli oyunu 10-6 kazandı. Survivor adasında başına aldığı darbe ile ölümden dönen Avatar Atakan sonunda adaya döndü. Bugünkü dokunulmazlık oyununa da giden Atakan oynamayı istiyordu. Ancak doktordan oyunlarda oynama izni çıkmadığı için kenarda kaldı. Bireysel dokunulmazlığı ise Yunus Günçe kazandı ve adada her şey karıştı. Survivor son bölüm hakkında tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle olacak. 

SURVIVOR 29 MAYIS DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlığını gönüllüler takımı 10'a 6 ile alırken ada konseyi ünlüler elemesi için toplandı. Sağlık sorunu sebebiyle oyunlarda yer alamayan Avatar Atakan dokunulmaz oldu. Atakan'ın ismi haliyle ada konseyinde yazılamadı. Bireysel dokunulmazlığı sürpriz bir şekilde Yunus Günçe kazandı. Günçe sürpriz dokunulmazlık için 'Burda kalmayı bu kadar çok istiyorum işte' dedi. Yunus'un kazanmasıyla birlikte Atakan'dan sonra o da dokunulmaz olunca ünlüler takımı fena halde karıştı.

ATAKAN 48 SAAT GÖZETİM ATINDA OLACAK

Alp Kırşan, "Doktorumuz Metin Kuş, Atakan'ı 48 saat gözetim altında tutmak istedi. Bu yüzden bugün burada olamıyor. Doktorumuz onay verdiği anda yanınızda yerini alacak" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, geçtiğimiz günlerde oyun sırasında başına aldığı sert darbe nedeniyle herkesi korkutmuştu. Atakan, sakatlığı nedeniyle takım arkadaşlarıyla birlikte Amerika ödlüne gidememişti.

SURVIVOR DAMLA SİGARA İÇKERKEN YAKALANDI

Gönüllüler takımının yarışmacılarından olan Damla Can sigara içerken kameralar tarafından görüntülendi. Dikkatli survivor izleyicisi bu görüntüleri çekip Youtube'da yayınladı.

Montaj ekibinin gözünden kaçan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Yorumlarda Damla Can'ın sigara içmesi kadar rahat tavırları da kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Gönüllüler takımındaki yarışmacının kameraların çekim yaptığı yerde sigara içmesi "Yapım ekibi vermiştir" yorumlarına neden oldu.  

Damla Can'ın sigarayı nasıl temin ettiği hakkında Acun Medya'dan bir açıklama yapılmadı. Ancak ıssız adada yarışmacılarla birlikte sadece Acun Medya ekibinin olması nedeniyle sigarayı yapım ekibinin verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.   İnternetten teker teker siliniypr Damla Can'ın sigara içtiği görüntüler sabah saatlerinde bir çok internet sitesinde yayınlandı. Ancak görüntüler gün içinde Youtube da dahil olmak üzere silindi.