Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2016'da adaların birleşmesine az bir süre kala heyecan dorukta. Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dün yayınlanan bölümde ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Tuğba Özay'ın adaya veda etmesinin ardından bir kişi de eksilen Ünlüler takımı Gönüllüler takımına 10-9 mağlup oldu. Survivor adası hakkında tüm detaylar haberimizde

Survivor 2016 28 Nisan Perşembe ödül oyununu Gönüllüler takımı 10-9 kazandı. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı buzdolabı ödülünün sahibi oldu. Yapılan ödül oyununda en merak edilen olay ise Semih ve Serkay mücadelesi oldu. Semih rakibini mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler takımı 2 gün boyunca buzdolabından faydalanacak ve kendilerine ziyafet çekecek. Survivor adası'nda ise yaşanan olaylar hız kesmedi. Plan yapmak için herkesin uyumasını bekleyen Nagihan, Atakan'ın kendisini yakalaması ile büyük şok yaşadı

SURVIVOR'DA ŞOKE EDEN AŞK İDDİASI 

Survivor Semih ve Zafer kavgası izlemek için tıklayın

SURVİVOR SON DAKİKA HABERLERİ

SURVIVOR 28 NİSAN PERŞEMBE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dominik’te yine ilginç bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde birbirlerinin sırtındaki flamaları çekmeye çalıştı ve flamayı ilk kaldıran sayı alıyordu, iki sayıyı alan takımına sayıyı kazandırıyordu. Ünlüler takımı 28 Nisan Survivor ödül oyununda öne geçmeyi başardı ve skoru 3-1’e getirdi . Ancak daha sonra Gönüllüler de Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim sayıları alarak 4-3 öne geçmeyi başardı. Skor 4-3 iken Gizem Memiç ve Ezgi Avcı karşı karşıya geldi ve 2 sayıyı da kazanan isim Gizem Memiç olunca Gönüllüler 5-3 öne geçti.

Gönüllüler oyunu 3-1’den 5-3’e getirdi ve Semih ile Serkay karşılaştı, 28 Nisan ödül oyununun en merak edilen eşleşmesiydi bu oldu. İlk flamayı çeken Serkay oldu ve avantajı ele geçirdi, daha sonra Semih 1-1 yaptı. Kazanan sayıyı takımına götürecekti artık ve kazanan Serkay oldu. Gönüllüler 6-3 öne geçti. Gizem Kerimoğlu Nagihan’ı mağlup edip 7-3’e getirdi durumu. Atakan ve Serkay eşleşmesinde Atakan kazandı ve skor 7-4 oldu.

Ünlüler de üst üste sayı alarak durumu 9-8’e kadar taşımıştı. Serkay ve Semih karşılaştı ve Semih kazanarak skoru 9-9’a getirdi. Ünlüler müthiş bir geri dönüş yaptı.  Ünlülerde Ezgi Avcı, Gönüllülerde Gizem Memiç karşılaştı. 2 oyunu da Gizem Memiç kazandı ve buzdolabı ödülünü Gönüllüler takımına getirdi. 

Survivor'da şok anlar! Atakan, Nagihan ile Yattara'yı bastı

Survivor'da gece yaşananlar büyük gerginliğe sebep oldu. Yattara ile konuşurken hakkında yapılan tüm dedikoduları duyan Atakan, Nagihan'ın karşısına dikildi. Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümde ekrana gelecek yüzleşmede, Nagihan'ın anlattıklarından sonra Atakan'ın ne yapacağı büyük merak konusu oldu. 

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ 

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. 

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

SURVIVOR'DA BUGÜNE KADAR YAPILAN TÜM SMS VE OY SIRALAMA SONUÇLARI

Survivor oy sıralaması 26 Nisan 2016 SMS sonuçları

1. Serkay Tütüncü

2. Semih Öztürk

3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk

2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016;

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)