26 Nisan Survivor Salı halk SMS oylama sıralama sonuçları yeni yayınlandı?

Survivor 26 Nisan Salı SMS oylama sıralaması sonucu elenen isim belli oldu. Survivor'da eleme potasında Gizem, Serkay, Semih ve Tuğba vardı. Bu 4 isim için 26 Nisan 2016 salı günü eleme yapıldı. Survivor SMS oy sonuçlarına göre sıralamada en altta yer alan isim ise Tuğba Özay Survivor'a veda etti ve birleşme partisini göremedi.

Survivor 26 Nisan Salı akşamı eleme heyecanı yaşandı. SMS oylama sonucunda en az oyu alan yarışmacı Tuğba Özay adaya veda etti. Survivor'da eleme sisteminin değişmesiyle Ünlüler ve Gönüllüler takımından 2 şer kişi eleme potasına kalmıştı. Semih Öztürk, Tuğba Özay Ünlüler takımında, Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu Gönüllüler takımında. Survivor'da elenen isim birleşme partisini de kaçırmış oldu. Survivor son bölüm heyecanı ve tüm gelişmeler bu sayfada..

SURVIVOR'DA ŞOKE EDEN AŞK İDDİASI 

SURVIVOR SMS SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI

ADA'DA İPLER TAMAMEN KOPTU TIKLA OKU

Survivor Semih ve Zafer kavgası izlemek için tıklayın

SURVİVOR SON DAKİKA HABERLERİ

SEMİH'İN SURVİVOR PLANI ORTAYA ÇIKTI

SURVİVOR İÇİN İLGİNÇ İDDİA!

26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;1. Serkay Tütüncü

2. Semih Öztürk

3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Tuğba Özay adaların birleşmesi öncesinde Survivor'dan elenen son isim olmuştu. Acun Medya Survivor SMS sıralamasının noter onaylı sonuçlarını böyle yayınladı;

SURVİVOR 26 NİSAN SMS SONUÇLARI 

SMS BİRİNCİSİ SEMİH ÖZTÜRK OLDU

17 NİSAN ELEMEYE KALAN: GİZEM KERİMOĞLU 

18 NİSAN İbrahim'in SÖYLEDİĞİ İSİM: SERKAY
24 NİSAN ELEMEYE KALAN: TUĞBA 
25 NİSAN Atakan'ın SÖYLEDİĞİ İSİM: SEMİH

ELENEN: TUĞBA ÖZAY 

TUĞBA ÖZAY GİDECEĞİMİ HİSSETTİM

Eleme sonrası hislerini dile getiren Tuğba Özay, "Gideceğimi hissetmiştim Atakan'a söyledim" dedi. Özay, Nagihan'ı kastedererek, "Güzel bir sotluk yaşadığımı düşünmüştüm sonrasında o da bozuldu" dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Tuğba Özay umarım ülkeme döndüğüm zaman sokakta insanlar bana "Tuğba Hanım keşke şunun hakkında dedikodu yapmasaydınız demez" dedi. Özay, Survivor'ın kendisi için güzel bir deneyim olduğunu söyledi ve herkese teşekkürlerini iletti.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Bir zamanların ünlü mankenleri arasında yer alan Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Tuğba Özay, aslen Trabzonlu olarak bilinmektedir.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatına devam etmiştir. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, daha sonra ise Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile de bilinmektedir.

1994'de Vakko defilesi ile mankenliğe başlayan Özay, ardından "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de "Miss Model of Turkey" seçilmiş, ardından "Miss Model of the World" yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

Ayrıca Özay'ın boyu 1,80 m'dir.

SURVİVOR'DA ORTALIK KARIŞTI

Survivor 2016’da Atakan’ın Semih Öztürk’ün ismini eleme için söylemesiyle Semih’in stratejisi de değişti.Survivor’da Ünlüler kaybedilen dokunulmazlık yarışmasından sonra Konsey’de Tuğba Özay’ın ismi çıkmış ve son olarak da bireysel dokunulmazlık yarışmasının kazanan Atakan, Semih’in ismini söylemişti.

Semih, Atakan’ın ismini söylemesi üzerine hodri meydan dedi! Semih, Atakan’ın tavrını öğrendiğini ve artık buna göre hareket edeceğini açıkladı. Atakan’ın Semih’i söyleyerek Gizem Kerimoğlu’na gidecek oyları düşmesine sebep olacağı düşünülüyor. Semih’in bundan sonra Atakan’ın adadan göndermek istemediği Ezgi’yi göndermeye çalışması bekleniyor.

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ 

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. 

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

İşte Survivor 2016 Nagihan, Tuğba Özay kavga görüntüleri

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI

3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016;

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)