Survivor dokunulmazlık oyununda büyük tartışma

Survivor 23 Ocak dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 23 Ocak Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele yaşandı. 23 Ocak Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele vardı. Bir gün önce yapılan dokunulmazlık oyunu yarışında Ünlüler başarılı olmuştu. 23 Ocak akşamı yapılan dokunulmazlık yarışında, takımlar arasında yapılan mücadele bir hayli çekişmeliydi. İlk turdaki oyunlarda Ünlüler takımı başarılı oldu ve ilk turu Ünlüler kazandı.

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

23 Ocak Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı 

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunun ardından konsey heyecanı yaşandı. Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazanınca, gönüllüler toplamda 4 isim birden çıkarmak zorunda kaldılar.

SURVİVOR'DA ELEMEYE HANGİ İSİMLER KALDI? 

Survivor 2017'de dün akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Yarışmayı kaybeden takım Gönüllüler takımı oldu. Ada konseyinde yapılan oylamada en çok ismi çıkan isim ise Göz6 yarışmasının birincilerinden Erdi Ünver oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyunun kazanan Volkan Çetinakaya ada konseyinde ikinci eleme adayı olarak Fulya Şahin'in ismini verdi.

Survivor'da iki isim daha belirlenecek. Bir dokunulmazlık oyunu daha oynayacak olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kaybeden takımdan iki isim daha eleme potasına girecek ve dört aday arasında oylama yapılacak.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 24 OCAK SALI