Nagihan Karadere'ye büyük şok!

Survivor 2016'da SMS oy sıralaması sonucunda elenen isim bu gece belli olacak. Dokunulmazlık oyununu bir kez daha kaybeden Ünlüler takımı bu sonuç ile birlikte kendi takımından bir kişinin adadan gitmesine neden olacak. Yattara ve Semih Öztürk'ten sonra son eleme adayı Nagihan Karadere oldu. Nagihan dokunulmazlık oyununda Damla'ya tam 4 sayı verdi. Şimdi bu 3 isimden biri SMS oy sıralaması sonuçlarına göre elenecek. Survivor 2016 kim elendi sorusunun yanıtı TV 8 yan ekran uygulamasında olacak.

SMS oy sıralaması bu gece açıklanıyor. Son yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Eleme adayları Semih Öztürk, Yattara ve son olarak Nagihan Karadere oldu. Nagihan Karadere ağlama krizine girdi. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü. Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı. Bu arada Survivor Ünlüler takımında beklenen fırtına koptu. Atakan bir süredir izlemeye aldığı Semih Öztürk'e ada konseyinde patladı. Survivor'da geçen hafta Gizem Memiç adaya veda etmişti. 

Survivor adasında eleme adayı olan isimlerin tamamı ünlüler takımının ağır topları oldu. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara için yapılan SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor adasından bu hafta elenen isim İbrahim Yattara oldu.

Survivor'dan elenen kadar SMS birincisi de bomba oldu. Semih Öztürk beklenirken SMS oy sıralamasında birinci olan Nagihan Karadere oldu. İşte 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması;

1. Nagihan Karadere

2. Semih Öztürk
3. İbrahim Yattara

SURVIVOR 30 MAYIS DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da eleme öncesinde yapılan son dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Böylelikle Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta ünlüler takımından gelecek. Survivor Ünlüler takımı iki dokunulmazlığı da kaybetti ve Nagihan Karadere ağlaya ağlaya elemenin son adayı oldu. 

NAGİHAN KARADERE AĞLAYA AĞLAYA TÜKENDİ

Nagihan Karadere eleme adayı olunca ağlaya ağlaya bir hal oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ağlamaya başlayan Nagihan Karadere oyunu kaybettiklerinde de sahada ağlamaya başladı. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü. Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı. Hırsı ve yüksek oyun performansı ile Survivor'ın en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere konseyde niye bu kadar çok ağladığını izah etti. Semih'in Ütopya'dan tanındığını Yattara'nın da futbol sebebiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Nagihan Karadere bu sebeple elenme korkusundan ağladığını söyledi.

  ATAKAN VE SEMİH ÖZTÜRK KAPIŞTI
Survivor ünlüler takımında beklenen fırtına koptu. Atakan bir süredir izlemeye aldığı Semih Öztürk'e ada konseyinde patladı. İkili arasında patlak veren kavga adaya taşındı. Semih Öztürk adada Atakan ile konuşmaya çalıştı ancak Avatar onun taktiğine kanmadı.   NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.