Müge Anlı Süleyman Akbaba olayı nedir? Süleyman Akbaba cinayetinde kan donduran itiraflar!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında aranan Süleyman Akbaba'nın cesedi Tem Otoyolu Büyükçekme mevkiinde bulundu. 8 ayrı poşete konup, yol kenarına atılmış bir halde bulunan Süleyman Akbaba'nın ilişki yaşadığı komşu kadının kocası tarafından öldürüldüğü belirlendi. Katil koca polis tarafından gözaltına alındı.

Süleyman Akbaba cinayeti Müge Anlı canlı yayınında gündeme geldi. 10 Temmuz Cuma günü kaybolan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba'yı bulmak için ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Sonrasında ise Tem Otoyolu Büyükçekme mevkiinde bulunan ceset parçalarının Müge Anlı'da aranan Süleyman Akbaba'ya ait olduğu ortaya çıkmıştı. 

SÜLEYMAN AKBABA CİNAYETİNDE KAN DONDURAN İTİRAFLAR!

Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde eve geldiğinde karısı ve Süleyman Akbaba'yı birlikte görünce kendisini kaybederek cinayeti işlediğini açıkladı. Şüphelinin cesedi parçalara ayırıp poşetlere koyduktan sonra kiraladığı otomobille yol kenara attığı, ertesi gün aynı arabayla arkadaşlarıyla birlikte denize gittiği belirlendi. Olayla ilgili 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

MÜGE ANLI SÜLEYMAN AKBABA OLAYI NEDİR?

TEM Ankara İstikameti Karaağaç mevkiinde 14 Temmuz 2020 tarihinde temizlik yapan işçiler, gelen kötü kokular üzerine buldukları büyük bir poşeti açtığında parçalanmış bir erkek cesedine ait parçalarla karşılaştı. Büyük poşetin içinden konulmuş küçük poşetler halinde bulunan ceset üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede cesedin başını da hemen yakında buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis öldürülen kişinin 11 Temmuz 2020 tarihinde eşi Birsen Akbaba tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Süleyman Akbaba olduğunu tespit etti. Süleyman Akbaba'nın parçalanmış cesedinin akrabaları tarafından teşhis edilmesi üzerine soruşturma derinleştirildi.

Bu gelişme üzerine polis Süleyman Akbaba'nın kimin öldürmüş olabileceğini araştırmaya başladı. Şüphelinin bir süredir komşusu olan bir kadınla ilişki yaşadığı tespit edildi. Bunun üzerine bu kadın ve kocası polis tarafından takibe alındı. Süleyman Akbaba'nın 2 yıldır ilişki yaşadığı iddia edilen Nugbar A.(29) 'nın eşi Alpaslan A.'nın cinayetin işlediği tahmin edilen gecenin hemen ardından bir araç kiraladığı tespit edildi.