Suat Ergin kimdir? İşte Oyuncu Suat Ergin’in dizileri

Suat Ergin’in hayatı gündemde yer almasının ardından merak ediliyor. Vatandaşlar, “Suat Ergin kimdir, nereli?” sorularını yanıtını öğrenmek istiyorlar. Suat Ergin, 10 Mayıs 1983 tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim gören Suat Ergin, birçok yapımda oynamıştır. Bu yapımlar içerisinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Mavi Gece, Bir Kadın Tanıdım’da yer alıyor.

“Suat Ergin kimdir?” sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vatandaşlar oyuncu Suat Ergin’in dizilerini öğrenmek istiyorlar. Gündemde yer alan oyuncunun hayatı merak ediliyor. Suat Ergin, 10 Mayıs 1983 tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim gören Suat Ergin, birçok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar içerisinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Mavi Gece, Bir Kadın Tanıdım’da bulunmaktadır. Suat Ergin ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

SUAT ERGİN KİMDİR?

Suat Ergin, 10 Mayıs 1983 tarihinde Elazığ'da dünyaya gelmiştir. Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim gören Suat Ergin, birçok yapımda boy göstermiştir.

Suat Ergin'in oynadığı dizi ve filmler şu şekilde;

Beyaz Hüzün (İsa)

Mavi Gece (Ömer)

Sevgi Taşı

Bir Kadın Tanıdım (Palu'lu)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Manav Suat)

Muro (Garson)

Kurtlar Vadisi Pusu (Ayvaz)