Squid Game çılgınlığı devam ediyor... 13 metrelik bebeğe Seul'de ziyaretçi akını

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden son zamanda büyük ses getiren 'Squid Game' dizisinde yer alan turuncu ve sarı giyinmiş, ürkütücü, çocuksu sese sahip bebek Seul Olimpiyat Parkı'na yerleştirildi. Birçok hayran, 13metrelik figürü ziyarete geldi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Hasan Selçuk Turan

Dijital yayın platformu Netflix'in en çok izlenen yapımlarından 'Squid Game' yarattığı çılgınlara devamlı olarak yenilerini ekliyor. Güney Kore dizisinde yer alan bebek, gerçek boyutlu olarak bu hafta başlarında ülkedeki Seul Olimpiyat Parkı'na geldi.

Aksam.com.tr'nin Euronews'ten aktardığı habere göre, Güney Koreliler akın akın parka Younghee adlı 13 metrelik dev bebeği görmeye geldi.

Dizide turuncu ve sarı giyinmiş, ürkütücü, çocuksu sesiyle ölümcül oyunu yönetmekten sorumlu, figürü ziyaret edenler, "Gerçekten oyunda olmanın nasıl bir his olduğunu bilmek istedim. Sanki oyundaymışız, müziği duyuyor ve bu bebeği görüyoruz," diye konuştu.

Küçük çocuklardan yetişkinlere ve hatta köpeklere kadar bazı park ziyaretçilerinin şovun ana karakteri Gi-Hun'un kıyafetlerine benzer şekilde '456' numara etiketli yeşil eşofmanlar giydiği görüldü.

Yeşiller içinde Güney Koreli Ko Dae-hwan, "Şovdan gerçekten keyif aldım, bu yüzden Cadılar Bayramı için buraya bu kostümü giyerek geldim" dedi.