Son sözü ‘kızım iyi mi’ oldu

Adana’da kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi 26 yaşındaki Emre Arıkan tarafından öldürülen 42 yaşındaki Fatma Taş’ın son sözü, aynı saldırıda yüzünden yaralanan 22 yaşındaki kızı Gizem Ilgın Taş için söylediği; “Kızım iyi mi?” sorusu oldu. Fatma Taş’ın, öldürülmeden önce sosyal paylaşım sitesindeki; “Hayatındaki gereksin insan başını ağrıtır” şeklindeki paylaşımı da dikkat çekti.

SONER KAN - ADANA

Adana’da barışma teklifini kabul etmediği ve kendisinden 16 yaş küçük olan sevgilisi tarafından, 22 yaşındaki kızı Gizem Taş’ın gözleri önünde öldürülen 42 yaşındaki Fatma Taş’ın son sözü; “Kızım iyi mi?” oldu. Genç kadının, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından; “Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin insanı al. İsrafın lüzumu yok. Sonra tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki gereksiz insan da başını ağrıtır” şeklindeki paylaşımı da dikkat çekti.

BİR SÜREDİR TEHDİT EDİYORDU

Olay, 15 Ocak’ta merkez ilçe Çukurova’ya bağlı Yurt Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre; bir süre önce eşinden boşanan Fatma Taş, yaklaşık 2 ay önce tanıştığı Emre Arıkan ile sevgili oldu. Ancak Taş, anlaşamadığını söyleyerek, genç aşığından ayrılmak istedi. Bu durumu kabullenemeyen Arıkan, önce Taş’ı ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamayınca Fatma Taş’ı tehdit etmeye başladı. Arıkan, olay günü yine barışmak için sevgilisinin evine gitti.

SEVGİLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Fatma Taş, kızı Gizem Taş ile birlikte oturdukları apartmana girmek üzereyken yanlarına gelen Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini ikna etmeye çalıştı, ancak bir kez daha reddedilince öfkeden deliye dönen Emre Arıkan, silahını çıkartıp, Taş’a kızının gözleri önünde kurşun yağdırdı. Annesini korumak için araya giren Gizem Taş ise, yüzüne isabet eden kurşun nedeniyle yaralandı.

SON SÖZÜ: ‘KIZIM İYİ Mİ?’ OLDU

Fatma Taş ve Emre Arıkan, tedavi gördükleri hastanede bir gün arayla hayatlarını kaybetti. Aynı saldırıda yüzünü sıyıran mermi nedeniyle hafif şekilde yaralanan Gizem Taş ise, tedavisinin ardından taburcu edildi. Genç kız, sosyal paylaşım sitesi ‘Facebook’taki hesabından yaptığı bir paylaşım, yürekleri dağladı. Taş, “Kızım iyi mi? Son sözü oldu. Mekanının cennet olsun melek annem” ifadesini paylaşarak, duygularını dile getirdi.

GEREKSİZ İNSAN BAŞINI AĞRITIR

Aşığı tarafından kızının gözleri önünde öldürülen ve yaklaşık 3 gün önce gözyaşları arasında toprağa verilen Fatma Taş’ın ise, yine ‘Facebook’taki kişisel hesabından 1 Eylül 2016 tarihinde yaptığı; “Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin insanı al. İsrafın lüzumu yok. Sonra tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki gereksiz insan da başını ağrıtır” paylaşımı da dikkat çekti.