Şoke eden olay 5 ay önce karıştığı kavgada meydana geldi! Burnundan giren 'chopsticks' beyninden çıktı

Vietnam'da şiddetli baş ağrısı çeken adamın kafasından yemek çubuğu (chopsticks) çıktı. Şoke olan adam, çubukların 5 ay önce alkollüyken karıştığı kavgada burnundan girmiş olabileceğini söyledi.

Vietnam'da 24 Kasım'da baş ağrısı, görme bozukluğu, burun ve boğaz akıntısı şikayetiyle doktora başvuran 35 yaşındaki hastaya, bilgisayarlı tomografi taraması yapıldı. Adama tansiyon pnömosefali teşhisi kondu. Tansiyon pnömosefali genelde kafa travması, kurşun ve spinal bıçak yaralanması gibi durumların ardından ortaya çıkıyor.

'ANORMALLİK YOKTU'

Doktorlar daha sonra yaptıkları incelemelerde, bu hastalığa neden olan şeyin adamın burnundan girip beynine ulaşmış bir çift yemek çubuğu olduğunu ortaya çıkardı. New York Post'un aktardığına göre, adamın, 5 ay önce alkollüyken kavgaya karıştığını hatırladığı belirtildi. Kavga gününe dair ayrıntıların hafızasında belli belirsiz olduğunu belirten adam, yüzüne bir şeylerin saplandığını söyledi. Fakat kavgadan hemen sonra acil servise giden adamın burnunda yemek çubuğu görülmediği gibi herhangi bir anormallik de gözlemlenmedi. Hastaneden taburcu olmayı bekleyen hastanın durumunun stabil olduğu belirtildi.